Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Бојан машиноооо!!!! Така се игра со срце! Пример за останатите буљаши донесени во клубот.

И после три кола смената на Штерјовски, нови 3 порази во меѓувреме...
Како шо кажав дека не очекувам некои промени, после неговиот отказ, внатрешно структурите во клубот се за нигде....
Овој Пелистер е мислам послаб дури и од оној на Зоки Цермат, ужасно лоши сме, одбраната како да не постои, имаме проблем со креирање на шанси, освен тие три млаки удари на Кочоски, другото невидлив Пелистер...
Наредно мачење во недела со Беласица, максимум до бод и среда нов пораз од Шкендија.

Ne mozi be celo vreme da igrame na bod i na kraj kurot vrace do koga vaka be upm posle 75 min gorce ne mozeja da odat na sreka na prekin davaat gol ovie ako se treti so ostanva za drugite
Izmenite gi zgresi kapinot hot bese dobar go ostava deteto, borha, filip slabi kocovski ne brka osven prilepcani i bitolcani nisto drugoto a od nasite rekov boskovski slabo denes do dusa poarno igraat od porano ama pak fali trener i igraci vaka nemame sansi za opstanok poarno 3-0 da zagubevme od kolku vaka dojdovme do cesma voda ne se napivme upm bez tanusev jas se cudam i gol so kladovme trebase i morase uste po hrabro poslednite 15 minuti
Drvoto neka si najdi pari i neka nosat igraci dosta vaka se macime i nervirame!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Pa polosi sme i od selski ekipi... poslab Pelister mislam deka nemalo nikogas vo prva liga :(

Распоредот до крајот на есенскиот дел вика вака:

Гостуваме среда кај Ѓорче, 0 бода.

Недела ја чекаме Беласица, можно е 1 бод.
Наредна среда гостуваме кај Шкендија, 0 бода.

Нека напрат подготовки за втора лига, т.е. веќе го имаме тимот за таму, не мора ништо да се смени.
Исполнуваме. Одиме понатака.

Нема да коментирам ништо, пошто не ја гледав денес утакмицата, на работа сум заглавен.

Како и да е, вака резултатски се чини дека не се дадовме баш така лесно.

Ne znam dali samo jas gledam ofsajd ili si e rabotata i na kraj vistina denes izkeze deka visrina nemavme sreka i madinja plus gresni zakasnati izmeni
Neka si baraat trener salam po moznost Kostov i neka se nosat pet sest sedum igraci oti vaka ne odi sega milim silum mora da ja pobedime belasica oti rezil ke bidime

Ne znam dali samo jas gledam ofsajd ili si e rabotata i na kraj vistina denes izkeze deka visrina nemavme sreka i madinja plus gresni zakasnati izmeni
Neka si baraat trener salam po moznost Kostov i neka se nosat pet sest sedum igraci oti vaka ne odi sega milim silum mora da ja pobedime belasica oti rezil ke bidime

кај гледаше тој слепецот по линија :tapp: па ова да не го види...........лига боранија , децата шо бегат порано успеваат некако да просперираат,завлечка 20-21 година и толку од него нека си бара некоја работа , после нема шанса ни за напредок ни за излез

Денес не посака среќата барем играа со срце и беа мпривирани ако се не спремни физички то шо коѓеа го дадоа максимумот среќа шо му се повреди калановски па беа по малку опасни беласица едино тоа 19та ораеше проблеми ама давор голманот на два пати не спаси од чист гол а ние првото преку фазлиу бевме опасни хот имаше две три шанси назад петелот дарко и драгарот, се бепе ок само што чинам борче не можеше после 60 минута тој требаше да излези а не анес во второто пајаковиќ не изваде пола гол е негов ама и малиот михаил ја погоде штета шо во ѓорче не зедовме бод ама за тоа сега застреретени нека се бара бод од шкендија само мора после играчи и тренер ама отом потом...
Денес останува да се израдуваме на победата после три месеци [emoji123]

@Goran Bt a so e kopano zad golo od stranata na topoganot.. da ne imas informacija?
Odvod nesto rekoja edni drugi za navodnuvanjeto deka treba cisternite so se zakopani treba da se premestat a treti deka za reflektorite da se pocnat nedelava namesto vo Mart so znaci duri ne se prasa kaj majstorite tie so gradat nema da se znaj [emoji16]

Denes ko za kraj 4 parcinja ne ni begat, ocekuvam totalna dominacija na Iskra nema tuka so iako dusata me. boli so velam taka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom