Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Десет коефицинет за двојка овие улај се не играат со миравци ко ќе ја товарам сабајле се ќе му ебам мечкарот еден пенал и ајт укурац доста е заебанции
Соблекувалните се прат засилено и можно уште со шкендија да се игра Битола оти управата ја превзеде работата а тие на двојче ако ги чекавме уште три месеци немаше да бидат готови има надеж ;)

Sent from my 6039Y using Tapatalk

запад затворен
исток затворен
публика максимум 200
судија Мечкар
Вардар скоро е шампион
Пелистер 4 утакмици без победа

Епа редно е да се прекини серијата, и јас мислам ќе тепаме...
За МИР ВО КУЌАТА ОДИМЕ СО 2 :ROFLMAO:

Каква 2ка, дури и да се укажи шанса нема да ги добиеме.
Денес ќе му ја скројат судбината на Наџи со некој дебакл на терен. Посовршена утакмица од ова нема за да го сменат играчите. Со цела екипа бил искаран, сите се против него.
Ако земат бод денес или да победат некако, то ќе му ја продолжи агонијата на Наџи до крај на сезоната а пораз/дебакл ќе значи негова смена уште утре.
А и така веќе ова не е дерби и нема некое посебно значење ова утакмица, барем како шо стојат работите ова сезона. Затворени врати за навивачите, на трибина 200 гледачи од кој 100 редари.
МИЗЕРИЈА!

Ми се одмили клубот, дури и да играме во Битола наредно коло немам ќеф одам да ги глеам, од ко разбрав какви игри се играт внатре во клубот, од управа до играчи.
Не ракометарите, овие дрвата не заслужват поддршка никаква од навивачите. Треба бојкот на фудбалот е на на ракометот кај шо со минимални/никакви услови го вадат максимумот моментално.

Од овие шо се моментално во Пелистер, едно 10 души треба да добија отказ под итно од ко ќе заврши сезоната, ради овие глупостите шо ги напраја во вториот дел од сезоната.

Незнам шо толку се свртија играчите против Наџи....
Незнам кои се причините, толку да се против него да сакаат да си оди, никој не излезе да кажи шо е како е, овие бетер од ракометарите се напраја се сложвам и јас. Освен шо му ја вадел душата на тренинзи, друго незнам јас, не ми се верва во то да лежи зајакот. Овај нема влакна на јазикот ќе си ги кажеше проблемите ако го мачеше нешто во екипата. Кузнај какви политики се вртат во клубот, добивме тренер поразличен од досегашните тие се против него. И да го избркаат пример сега, во ваков дел од сезоната тешко да најдиме добар тренер. Гледам сите се запнале за Костов, секоја сезона иста песна се фаќаат за него, ако беа толко асолни уште одма ќе го контактираа и ќе го донесеја, ама јас мислам и да дојди Костов ќе ја има епизодната улога како Хаџиевски...
Тренер само странец, од балканец подалеку....

Па за то земат плати кренати в небо за да му ја вади душата на тренинзи а не онде по 3 пати дено кафе во Пајтон да пијат да го прчат на сонцето и во петок навечер Манаки да одат и да се пустат за тие пари треба да го остават срцето на терен за Пелистер ама шо знат тие од Пелистер и колку нас ни значи Пелистер ко 80% од играчите се од страна ама и тие независно од каде се ако сакаја ќе играја а не онде ко некој манакени се влечкат по терен одвај чекат крај да свирни судијата. Па и уште не отпоздравуват на навивачите а заминале онде патуват по километри да ги бодрат шанкуриња тие големи да не спомнувам имиња ама онде на сред Широк сокак да земиш да ги замаваш убо убо па да му текни кај се креват тие.

Се вртат муабети како некој од вашите бабуши сакаат да го тргнат Блашко??!!
А тој повторно да застанел зад Тетекс.. Е тоа малу потешко..
Ова е Скопски муабет се таму се крои и за прва и за втора лига.

На ффм страната не му работи стримот. Ако најди некој стрим нека го сподели овде.

Се вртат муабети како некој од вашите бабуши сакаат да го тргнат Блашко??!!
А тој повторно да застанел зад Тетекс.. Е тоа малу потешко..
Ова е Скопски муабет се таму се крои и за прва и за втора лига.
А оти потешко ?! Да не ве праша некој вас за нешто и така денар ебан немате поарно тој да ве земи купот ќе биди ваш :)

Незнам шо е поиронично дали славењето на коментаторо и мавање по масата од среќа или овие ко шо гледам намерно сакат да изгубат. :oops:

Вистина вочи мава дека намерно пуштаат нашите како курви сите се тргаат арно пишаа погоре ќе изгубиме многу за да го избркаат наџи а овие чупињата бојкотираа а сега пејат како на златно славејче да ви ебам државата скопска !

62635674262436563 гола по грешки на голманите примаме оа сезона и после Шеноси ние крив куро ние крив некоја баба некое дете да шутни гол ќе му дај на Пашето па дај бе нема смисла поќе гасам ТВ не гледам поќе грев невиден 50 години брани и не се научи :mad::mad::mad:
АБЕ ОТЕПАЈТЕГОО БЕЕЕ ВИДИГО БЕЕ УМРЕННН ЕДЕН ИЗВАЈГО БЕ УШТЕ НА ПОЛУВРЕМЕ И НИКОГАШ ПОЌЕ НА ГОЛ ДА НЕ ЗАСТАНИ НЕКА БРАНИ НЕКОЕ ТРЕТИОТ ГОЛМАН НАТАМУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И да напрат соблекувални дури е овај тим овие педерчиња моја нога нема да стапни на стадион

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom