- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 1.235
- Поени од реакции
- 2.115
Шо мајка ти?
Додека живеете во филмот со Миравци, Вардар си гази и продолжува да пишува историја. А вие продолжето со лаење.
П0здраф4е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо мајка ти?
Додека живеете во филмот со Миравци, Вардар си гази и продолжува да пишува историја. А вие продолжето со лаење.
П0здраф4е.
Бартон судеше. Го сменаја Ставрев сабајлево, имал приватни проблеми.Да не се заборај она криминално судење од Ставрев. Нека ги вратат денес снимките и нека се преиспитат малце од ФФМ шо прат.
За онакво судење в затвор се оди !!!
Гордост е. И самиот знаеш, ама нејќеш да признаеш.
Јас со тебе брат??? Бог да чува!Брат ако те интересира нешо пиши пп, не ме умарај тука и не ги умарај Битолчани.
ф
Откако сте влезени во државава не навредувате, и верувај за вас нема да штедам зборови.Јас со тебе брат??? Бог да чува!
Прочитај си себеси уште еднаш, па види кој навредува, а кој се заебава.
Стфарно не било греф да се навива ниту за Вардар ниту за Мирафци.
Него битолчани, повторно ли Монголот ви е во претседателство, или има друг после Цермат?
Се надевам дека и Вард...опс Миравци, ќе ги тепате ова сезона, како што сте почнале.
Прва требало да игра, ама се повредил на последниот тренинг.Не е лош овај како шо гледам за средина место бацката, а бугаринот играл полу шпиц бил стил нешто како Дејан Блажевски само далеку подобар (барем таква информација имам) и до вторник се очекува и тој да биди официјализиран ... шо е до мене мислам дека ШТОПЕР ни треба, оти единствено Мендо и Ковачев стабилни ги имаме, Бојовиќ неможи да мрда, на Бацката не му е таа природна позиција, а тој Мишевски не го знајмеКај беше вчера другиот бразилец не беше ни во 18, а јас кај 2 сатот вчера пред утак ица го видов по влечки кај Премиер центар ...