- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 2.117
Шо мајка ти?
Додека живеете во филмот со Миравци, Вардар си гази и продолжува да пишува историја. А вие продолжето со лаење.
П0здраф4е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо мајка ти?
Додека живеете во филмот со Миравци, Вардар си гази и продолжува да пишува историја. А вие продолжето со лаење.
П0здраф4е.
Бартон судеше. Го сменаја Ставрев сабајлево, имал приватни проблеми.Да не се заборај она криминално судење од Ставрев. Нека ги вратат денес снимките и нека се преиспитат малце од ФФМ шо прат.
За онакво судење в затвор се оди !!!

Гордост е. И самиот знаеш, ама нејќеш да признаеш.
Јас со тебе брат??? Бог да чува!Брат ако те интересира нешо пиши пп, не ме умарај тука и не ги умарај Битолчани.
ф
Откако сте влезени во државава не навредувате, и верувај за вас нема да штедам зборови.Јас со тебе брат??? Бог да чува!
Прочитај си себеси уште еднаш, па види кој навредува, а кој се заебава.
Стфарно не било греф да се навива ниту за Вардар ниту за Мирафци.
Него битолчани, повторно ли Монголот ви е во претседателство, или има друг после Цермат?
Се надевам дека и Вард...опс Миравци, ќе ги тепате ова сезона, како што сте почнале.

,абе се шо го носи светото презиме ЉАМЧЕвски е квалитет,убај деца.
и компанија,па и пред то,ко беше Џокица хоштаплеро тренер со Чириќ,Петар Милошевски,Пикси,Савов,Аце Василевски и Теодор Јанаки
,за пред 90та нека кажат постарите.
Ќе видиме за брзо,во гости имаме две тешки текми,мора да се попрај играта на гости,не смеј да има ваква разлика во игрите дома-гости.
,газење,нека бидат среќни романтичарите шо сркнаја само 3 гола,само во првото требаше да е 3-0.
(цел живот фудбал да играш онакви грешки не се дозволени)и му отвори чиста контраа,арно ама се исплеткаја и замина во неповрат,после то на теренот постоеше само Пелистер.

.
.
,Иљо вчера одбрани за 10ка.

,ама Иљо мирен ко Данец само си ја пречека топката на гол линија и ја стопи
Кај беше вчера другиот бразилец не беше ни во 18, а јас кај 2 сатот вчера пред утак ица го видов по влечки кај Премиер центар ...Прва требало да игра, ама се повредил на последниот тренинг.Не е лош овај како шо гледам за средина место бацката, а бугаринот играл полу шпиц бил стил нешто како Дејан Блажевски само далеку подобар (барем таква информација имам) и до вторник се очекува и тој да биди официјализиран ... шо е до мене мислам дека ШТОПЕР ни треба, оти единствено Мендо и Ковачев стабилни ги имаме, Бојовиќ неможи да мрда, на Бацката не му е таа природна позиција, а тој Мишевски не го знајмеКај беше вчера другиот бразилец не беше ни во 18, а јас кај 2 сатот вчера пред утак ица го видов по влечки кај Премиер центар ...