Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Овај си мисли во Бостон Селтикс потпиша дека зелени и ние и тие :D
Овај да разбери во каков клуб потпиша ќе си ја кара мајката шо дошол овде :)

П.С. Ама на убај патишта го носат пријателите од Битола и овај го запознај локалот БУРЕ, исто и Свежио ко дојде дирек тука му ја седна на ракија и сирење, ама барем бранеше како гумен на голот, е сега овај нека му ја дума ако нема +20 поени на утакмица во Буре син камен да ти клат во пијачката :pos:

Овај да разбери во каков клуб потпиша ќе си ја кара мајката шо дошол овде :)

Море знај овој кај дојде, јасно му е него се... :D Прво во Струмица тро пошуткал на кошо, видоја тие со кој си ја зедоја бељата и му го тупнаја на Печале в рака.
Е сеа шо сака да живеј во филм синката дека е pro basket playa, пред all those niggas and bitches... Тука е ненадмашлив :ROFLMAO::notworthy:

И нека го држат понастрана од БУРЕ, пошто не е голман овој... Вака не можел да дошутни, ако почни таму да си тренира има во ептен надолна линија да му крени кариерата :X3::pos: Ќе стигни до КК Ангели од трета лига...

Наредно коло со Шкупи дома..
Обавезно да кажите кога се игра мечот,мора да се оди да се гледа....:vozbud:

Сабота пиши дека е, ама сатница нема ебати кфм :D
Ама памтам пред 2 сезони кога бевме 2 лига исто утакмиците сите ги игравме во Сабота и тоа во термин од 12:00, по сабајле ги игравме утакмиците оти во вечерниот термин има ракомет Пелистер, така да ќе замрзниш У ДВОРАНИ :pos:

Ајдеее и Печале термин одбирање...:pos:
Како Чесите во ракомет...
Резултат нешто?

Тепавме бе :icon_mrgr:
Оваа сезона тврд орев ќе сме на домашен терен, тешко да губиме бодој, каков Шкупи какви бакрачи, тие во Чаир ќе си бараат бодови нема шо да бараат овде. Неосвојлива тврдина ќе биди СС МЛАДОСТ ! :D
Пелистер-шкупи 76:61

Изгледа има распукано на оваа утакмица LeBron :vozbud:

Се мислев да одам, ама терминот некако не ми одговараше, по се изгледа цела сезона утакмиците ќе ги играме во овај термин како пред 2 години...

LaBoy :giggle:

Ако не му е на овој презимето лажно јас Акиф има да се прекрстам...

Инаку јас бев станат рано рано, ама сам и без дифтик некако не ми се одеше :unsure:

Епа да се организираме за следната Кајгана екипа, да згрмиме всала :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom