Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Титула,титула славиче се титула,пева цела Битола...
П.С.
Ла бој за ташак се држи...![]()
Па зато Печале ја доби титулата СЕР,(заедно со Моцарѕо,Славчо и Боро Чита од Чкембарите)....На страна мајтапот... Сер Печале е веројатно единственио со два грама памет во цел спорт кај нас. Лани со 10К во еден ден се растрча донесе срби (еднио и од затвор го извадоја), да не ги поебеше Двојче т.е да му даеше порано некој грош сигурно ќе се спасеа. Оваа година ете го пак собрал некое екипиче ако ништо друго барем личат на кошаркари (освен ЛаБој кој е превара) овие колку толку и еве полека полека ќе се вратиме прва лига
Да беше КК во прв план пред ФК и РК, имаше крвта да му ја испие на Двојче и Аба лига ќе игравме сега
Од друга страна дечкото во РК кој е ажурен ко баба од 90 години, за 2 години ќе треба да формират РФМ трета лига југозапад пошто и од таа втората ќе испадниме како шо сме тргнале...![]()
Па зато Печале ја доби титулата СЕР,(заедно со Моцарѕо,Славчо и Боро Чита од Чкембарите)....сите имат заслуги во различни области...
![]()
Во комар и пиење?И Џате тука треба да се вметни... Барем во две полиња е ненадмашлив![]()
Некој Сандро од Скопје,да се знај од кај се пациентите.Захариевски главен е. Иначе кој е тој peace шо покажува доле?
![]()