Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
По,по,по посилни се враќаме...:pipi:
Значи упали состанокот на Печале со таткото на градот,абе Двојче ко ќе дај даено е...
ДЕЛА А НЕ ЗБОРОВИ...:pipi:
Започнува ренесансата на Битолската кошарка,овозможена од таткото на градот,и доживотниот монарх,неприкосновениот владетел на Битолската кошарка,Печале Први Величествениот...:cool:

:D Ljubomorne duse,mogu da go puse!

зафрканција е или? од овој поголем дебакл ако има, денеска ги гледав бунари од тројка еден куп изгубен случај тотален.

Инаку Борец тепаше 13 разлика мислам водеа и 17.

Чекај не е уходан во екипата, вие сакате одма прва утакмица да распука, ами така одма ќе ни го купат некој други ;) Ова е тактички од Др.Печалов лајна да јади тактиката на Др.Докузовски :pos:
Абе овај ако бил арен немаше да иди Македонија, сигурно е овај некој бегалец од Сирија, го најдоја на железничка :D

Чекај не е уходан во екипата, вие сакате одма прва утакмица да распука, ами така одма ќе ни го купат некој други ;) Ова е тактички од Др.Печалов лајна да јади тактиката на Др.Докузовски :pos:
Абе овај ако бил арен немаше да иди Македонија, сигурно е овај некој бегалец од Сирија, го најдоја на железничка :D

па помислив стварно дека е :D освен центарот другиве ептен ви се слаби :D

rs_560x415-130429163725-1024.justin.riri.ls.42913.jpg

Која Сирија бе?Ја батали Ријана за да прај кариера во Битола.
Доминација!!!

Печале му има речено јас ќе ти местам појјаки пички од Ријана и го врза..:pos:

Карта се нема продаено на кошарка од 2007..:pos:
И Најк дрес обезбеди Печале а...:X3:
Дресој,пички,полна"арена"абе се да има..:icon_mrgr:

Уште ова и толку не го чепкаме поќе :D
Шо пиша на инстаграм ко потпиша за Пелистер:pos::pos::pos:
justinlaboy12Y'all don't know what I went through to get here... How many friends I lost, how many family members doubted me, heart break from women who didn't have the patience, coaches that didn't believe in me.. But at the end of the day I knew God controlled everything. Nobody or nothing could stop his plan for you as long as you work your hardest and NEVER lose faith.. According to statistics I shouldn't be here even though I know I belong here.. Long story short NEVER let a human tell you what you can or can't do, or what you're qualified for, GOD decides those things️.. #Blessed 1w
Read more at http://websta.me/n/justinlaboy12#ISchBofyQWFRVhiY.99

#PecaleEffect :vozbud:

:vozbud::vozbud::pos::pos:

Бравоо ЛЕГЕНДО !!!

Човек ќе си помисли после НБА по квалитет следи македонското првенство. :icon_lol:

Изгледа овај го шлакале во маалото ко мал,па сега лечи комплекси, и клава статуси од типот УСПЕАВ,КОНЕЧНО ИГРАМ ВО "ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛУБ",ИСТРАЈНОСТА СЕ ИСПЛАЌА НА КРАЈ..:pos:
Успеа во животот,со помош на неговиот духовен лидер,неговиот идол.неговиот спортски татко,човекот кој го врати во животот,Благој Печалов-Печале...:D

According to statistics I shouldn't be here even though I know I belong here..

Ко Пелистер (Спорт) во Евролига да игра а не по селата овде :D
Не бе, од ко стана Двојче градоначалник... градот на лагата сме :sneaky:

• jfrye12 Gym bout to be cold as ice ! Lol 7d
  • justinlaboy12 @jfrye12 Son idk how you do it.. Today I thought it was brick, they told me it's hot compared to February ha! 7d

:D До февруари ќе се лажиме со овој?

Ко Пелистер (Спорт) во Евролига да игра а не по селата овде :D
Не бе, од ко стана Двојче градоначалник... градот на лагата сме :sneaky:

:D До февруари ќе се лажиме со овој?
Овај ништо чудно да го кандидират за наследник на Тројче,лажи суши...:icon_lol:
Има потенцијал...:sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom