Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Poso on misli deka e najbolje...
Btw koga se vrakas vo skopje be Ileee?!?!:pipi::pipi:
Па солидни постови има да ти кажам право !!! Може да биде најбоље!! Иначе касно го пишувам постов а и веќе сум во скопје!!! А извини се знаеме?

Свислајон Пелистер направи радикални промени. Димитар Петрушев замина во Вардар, а клубот го напуштија Гојниќ и Разиќ. Милановски и Стефановски, најверојатно, ќе останат во Битола, па клубот ќе има време да пазари играчи од странство

PA KE SI IDE PETRUSEV FALA BOGU U TAKOV TIM NEMA STO DA OSTANE DECKOTO E NAJDOABR 89ta GENERACIJA NEMA POTREBA DA SEDI U TIM KAJ SE FORSIRAAT SRBSKI MLADI IGRACI A DA SE UPROPASTUVAAT MLADITE NADEZI NA MAKEDONIJA SRBSKI SLUGII STE BE SELJACISTA EDNI

Абе ти глуп ли си или така се правиш вашиот клуб половина е срби а за битолскиот лафе :pos2::pos2:

Виктор Крстевски и Слободанчо Хаџивасилев потпишаа за Пелистер бившите играчи на веќе непостоечката Струмица 2005:helou:

PA KE SI IDE PETRUSEV FALA BOGU U TAKOV TIM NEMA STO DA OSTANE DECKOTO E NAJDOABR 89ta GENERACIJA NEMA POTREBA DA SEDI U TIM KAJ SE FORSIRAAT SRBSKI MLADI IGRACI A DA SE UPROPASTUVAAT MLADITE NADEZI NA MAKEDONIJA SRBSKI SLUGII STE BE SELJACISTA EDNI

jbg srpski sponzor e i si nosi od tamu igraci niv gi zabole za mladite nadezi

Марко Чакаревиќ кај "пелистерци"

Дваесетгодишнниот Србин Марко Чакаревиќ, висок точно 200 сантиметри, е првото странско засилување за екипата на Свисслион Пелистер во овој преоден рок.
Чакаревиќ, кој може да се пофали дека во текот на кариерата настапувал за францускиот Асвел Вилербан и бил член на селекцијата на Србија (под 20 години), ќе ја пополни крилната позиција кај "зелено-белите", која остана по заминувањето на Никола Разиќ.
Доаѓањето на Чакаревиќ е дел од соработката која битолчани ја имаат со концернот Свисслион од Вршац, кој најави дека во наредните неколку дена ќе испрати и уште еден играч на центарската позиција.
Како што е познато, на последниот ден од периодот за премини битолчани постигнаа договор и со двоецот Виктор Крстевски и Слободанчо Хаџивасилев.

Солидни играчи се тоа.И Пелистер ја зголемува конкуренцијата

dojde srbino gorge jovanovic na proba inace mislam deka e centar

prijatelskata denes so se igrase pelister-amak ja dobi pelister so 79-78

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom