Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест за навивачите но сепак тоа е тоа немозе секојпат да се победува .

jove_bt напиша:
eve vi sliki ku1o mi samo mazoretkite gi slikaF samo tie vredeja da se gledaat.

niso ne mozat da se uploadiraat utre ke vidam, abe u pm denes znaci cel denek se odnopaku SHITTTTTTTTTT!!!!!!!!!!

p.s.

go vidoFte Bosko vi rekof deka e najak centar a se otepa od trojki uste toj ako ne beshe so ona drvoto miko so ke praeFme???!!!
Па мажуретките беа од Партизан затоа добри беа :vozbud:

ВО 3/4 ја укашкаа работата... дадоа две тројки и после цело време тројки сутиреа , а тоа го искростија фершпед и ин направија 18:00:vozbud:

jove_bt напиша:
eve vi sliki ku1o mi samo mazoretkite gi slikaF samo tie vredeja da se gledaat.

niso ne mozat da se uploadiraat utre ke vidam, abe u pm denes znaci cel denek se odnopaku SHITTTTTTTTTT!!!!!!!!!!

p.s.

go vidoFte Bosko vi rekof deka e najak centar a se otepa od trojki uste toj ako ne beshe so ona drvoto miko so ke praeFme???!!!

Ej JOVE so napraj so slikite so bidna mozi da se Uploadiraat?

абе шит вчера не се аплоадираја и ги избришав денес не ми го препознава оФој компјутерот мобилниот утре ќе гледам да ги клам(СТАВАМ).

Видовме што атмосфера беше немора слики да ставаш :tv:

не бре јас си влегоФ без пари едвај и јас ФлаФ ама тоа е криза мора да се штеди :) не бе мајтап, ми се укажа шанса да влезам без пари и од другата страна после 100000 години влегов по колку беше фаца коа навиваа сите на чкембарската трибина со балончињата и транспарентите
многу убава глетка :)

ЕЕ фала ти многу али за слики од пички има посебни сајтови!!!!

а некое виде немаш бе .. па да видиме ?

nemaF memorija vo tel. полн ми е со глупости ама згрешив што не сликав публиката ама видете какви се мора мажоретки и за нашите клубови да има одма сеа предлог за управата МАЖОРЕТКИ ОБАВЕЗНО. јхајајајајјајајхаа

Mozda sum jas onaj ne sum siguren malku mi izgleda ko daleku da bev, bev blisku do piskaco to me buni bev po crno palto i sal imav okolu vartot pa gledam go gledam toj so majcata od Pelister ete go pred mene taka i bese.Mozda
P.S trebase da slikas so recate ko bevme site gore i Ilkata ko ja zapali Bakljata.

ne bre onaka napisaF deka si tamu sinkir se gleda neso koa ke zumiras :) hahaha ama zgresiF so ne go ispraznaF tel. ic nemaf memorija samo 2mb.

Ајде Пелистерци сеа следната битка со Струмица еве со предност почнуваат ама со малце среќа која ја немафме овие дена ќе поминеме и да се надеваме дека оваа година ќе одиме чекор подалеку т.е. во финалето.
а за оФа другото... не да е оф топик прашањето ама ај сони ериксон к800 why дека голема резолуција сликите, е тоа од 3.2 мп камерата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom