Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sega se kreva letvickata so Stefan dobivame mnogu samo prosekot da go imame top ke bidime i mozi poarno vaka proveren igrac od nase prvenstvo od kolku nekoj gjupak so e macka vo vrekja do sega imavme dvojka so igor i malesot vaka se krevame i mene mi bese zelba krstajic i livingston od kumanovo lani deleja vkraj godinava samo gjupcite vo tft se pogodija no super e vaka na site bez vrska muabeti deka ke propadni proektot ova e super i pogolemi sansi za titula ako ima salam sudenje i bez povredi mora da se pazat sega igracite za posle da odime all in za prva titulaТака се прај, кога се веќе распад ФМП, земи му го најдобриот играч !!
Ова ме бендиса, топ потег, играч плус за ротација, подолго време желба ми беше Крстајиќ, плус надеж за прва титула![]()
Николиќ, амерот цела дефанзица ја држи, овие 2 утакмици шо ги пропушти чорба сме во одбрана.Jaс искрено мислам дека ви треба и Двојаковски/Бакоч за ротација, добро ке дојдат да одмори Кесар. Него кој нема да игра место Крстајиќ, Американецот или Николиќ?
Другарски совет, заеби флешскор. Ако не се лажам во сабота ке се натпреварите, ама не ме држи за збор. Ако ти е толку иди на кфсм го имаш таму распоредот.
1 со 4 и 2 со 3 ќе играат на 3 добиени и после финале исто на 3 добиени. Битно ќе е да сме први за домашна предност во плејофот.Освен кај индијанците ТФТ во гости и во Аеродром против МЗТ, на останатите мечеви би требало по некоја логика да немаме ќикс.
Малце ми е нејасен делот после овој дел од суперлигата, како разигруваме во плејоф ?
Ќе пренесиме бодови и кој против кој ќе игра ?