Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Така се прај, кога се веќе распад ФМП, земи му го најдобриот играч !!
Ова ме бендиса, топ потег, играч плус за ротација, подолго време желба ми беше Крстајиќ, плус надеж за прва титула :semolam:

Така се прај, кога се веќе распад ФМП, земи му го најдобриот играч !!
Ова ме бендиса, топ потег, играч плус за ротација, подолго време желба ми беше Крстајиќ, плус надеж за прва титула :semolam:
Sega se kreva letvickata so Stefan dobivame mnogu samo prosekot da go imame top ke bidime i mozi poarno vaka proveren igrac od nase prvenstvo od kolku nekoj gjupak so e macka vo vrekja do sega imavme dvojka so igor i malesot vaka se krevame i mene mi bese zelba krstajic i livingston od kumanovo lani deleja vkraj godinava samo gjupcite vo tft se pogodija no super e vaka na site bez vrska muabeti deka ke propadni proektot ova e super i pogolemi sansi za titula ako ima salam sudenje i bez povredi mora da se pazat sega igracite za posle da odime all in za prva titula

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Jaс искрено мислам дека ви треба и Двојаковски/Бакоч за ротација, добро ке дојдат да одмори Кесар. Него кој нема да игра место Крстајиќ, Американецот или Николиќ?

Jaс искрено мислам дека ви треба и Двојаковски/Бакоч за ротација, добро ке дојдат да одмори Кесар. Него кој нема да игра место Крстајиќ, Американецот или Николиќ?
Николиќ, амерот цела дефанзица ја држи, овие 2 утакмици шо ги пропушти чорба сме во одбрана.

Хотон освен во одбрана, напад е труп, трупосен невиден, мислам дека џабе ни држи место и требаше да се ослободиме од него, ептен изгубен играч, се напумпал во рацете мислиш терминатор дојде тука, ама изгледа неговото IQ е само кревање железа во теретана и ништо повеќе...
Дефинитивно е еден од најслабите американци кои заиграле во Пелистер, а до сега ретко сме имале промаш, така да овај е првиот :D Па оние Зоки шо ги носеше на времето и дремеја Расчекор до 5 сабајле со лигајци на шанк беа покорисни од овај :D Фландербург прв ден дојден Битола, вечерта Расчекор обезбедувањето го исфрли одма надвор, напрај некој циркуз уште не свртен... :pos:
Николиќ треба да игра, од последниот балон, каде беше доста солиден, ја крена формата и е корисен играч, има шут и дели доста асистенции...

Јас мислам, треба да пробаме и без Хотон, барем сега во Недела кај Феникс и мислам дека би можеле...
На 1,2 (Стајиќ, Фока и Крстајиќ со Караџа) сега овие две позиции во тимот се доста добро покриени....
На 3,4 (Стојан/Малеш/Николиќ, јас би одел и на 4ка со Малеш, Стојан 3ка со Николиќ, можи да изигра Малеш 4ка, па исто и Стојан, не се мали, и двајцата се по 2 метри, подобар е на финта Малеш и знај да изигра 1 на 1, околу рекет е доста корисен исто и Стојан зошто да не 4ка ? Само би одел на Стојан на крило, зошто има подобар шут за тројка, а во тек на меч можат да ротират со Малеш на тие две позиции).
Николиќ класично ниско крило е, тука кај овие играчи за да одмори некој од Стојан/Малеш додека е едниот на 3ка, можи да влегва и Пајиќ за од клупа по некоја минута.
Под кош на 5ка, останват Кесар и Бубе.
И вака е топ, со Крстајиќ мислам добивме уште за едно ниво на квалитет, можи вака да сме послаби одбрана, ама реков ова се пробва со Феникс и Гостивар, кај шо немат многу квалитетни играчи под кош...

Strimot.ne funkcionira:mad:
Автоматски споено мислење:

Ја смирија играта на крај и го спроведија мирно мечот кон завршница.
Добар меч, Крстајиќ се покажа дека е класа на теренот.

Последно уредено:
Денес еден резултат кој ни оди во прилог, тфт подобар од мзт, добро за нас, моментално имаме +3 победи пред мзт, мора значи, мора да го задржиме првото место, дома без право на кикс !
Следен меч САБОТА со неандерталците од 17:00h

СИТЕ ВО САЛА !!!

Во Недела е утакмицата на 24ти.

На Flashscore јас гледав и пиши 24ти во 17ч. Ваљда грешка им е

Другарски совет, заеби флешскор. Ако не се лажам во сабота ке се натпреварите, ама не ме држи за збор. Ако ти е толку иди на кфсм го имаш таму распоредот.

Другарски совет, заеби флешскор. Ако не се лажам во сабота ке се натпреварите, ама не ме држи за збор. Ако ти е толку иди на кфсм го имаш таму распоредот.
:lolzz:

Sabota e 99% tuku ic nekam tft da bidat 4ti i taka zavrsat pa prvi protivnici da ni bidat vo playoff za so mzt polesno ke pominime od kolku so ovie indijancite ako mu se pogodi denot na eden gjuptin mozi da go jadime vaka neka prat so ke prat da gi odbegnime za drugoto posle e lesno

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Освен кај индијанците ТФТ во гости и во Аеродром против МЗТ, на останатите мечеви би требало по некоја логика да немаме ќикс.

Малце ми е нејасен делот после овој дел од суперлигата, како разигруваме во плејоф ?
Ќе пренесиме бодови и кој против кој ќе игра ?

Освен кај индијанците ТФТ во гости и во Аеродром против МЗТ, на останатите мечеви би требало по некоја логика да немаме ќикс.

Малце ми е нејасен делот после овој дел од суперлигата, како разигруваме во плејоф ?
Ќе пренесиме бодови и кој против кој ќе игра ?
1 со 4 и 2 со 3 ќе играат на 3 добиени и после финале исто на 3 добиени. Битно ќе е да сме први за домашна предност во плејофот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom