Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Какви ѕверови,се вратија од -20 и тепаа на сред Милано.Добри играчи има,можеби не добри како пред некоја сезона,кога играа во фајнал фор,ама сепак се добри и имаат шанси за нешто повеќе.
Мачван и Пековиќ се многу добри,првиов не толку како вториов,али ќе се попраи.Лоу е ѕверка,искуството на Кецман е тука,а и останативе се сосема океј.

И мислам дека во Пионир никој нема да победи годинава.

Еве за ова живее секој навивач.Клубот губи 20 разлика, а правите навивачи сеуште веруваат во победа, која тимот на крајот ја остварува.Секоја чест момци, поносен сум што сум ГРОБАР !

Ефес- Партизан 19.00 Спорт Клуб!:vozbud:
--- надополнето: Nov 23, 2011 7:12 PM ---
Не ми се верува дека и оваа ќе ја враќаат.Инаку Владо камен кај домаќините.:)

Многу сум нервозен, можевме да ја добиеме утакмица... Пекман многу слабо, изеде некоја банана, само три поена... Исто и другите бекови, Милосављевиќ, Чакаревиќ, слабо... Третата четвртина катастрофа, првите поени ги дадовме на 3 и пол минути до крајот на четвртината :(

На крај кога Мачван погоди тројка, ми се врати филмот од Милано кога и таму погоди тројка за пресврт, па си помислив дека и денес можеме... Ама Савановиќ не закопа со тројка од 8 метара... Оваа година игра јако само против Партизан, така во Белград, така и денес, со другите е катастрофа :mad:

Ништо не е изгубено, Макаби може да падне во Пионир, Армани исто, и гостување во Мадрид и Белгија (едно да се добие ќе биде супер)... Напред Партизан... :)

Утре играме со Макаби, утакмицата последна за Пекович кој се враќа во НБА.Убаво би било една победа за крај :)

Утре играме со Макаби, утакмицата последна за Пекович кој се враќа во НБА.Убаво би било една победа за крај :)

Кај нив нема да игра Џо Фармар, си отиде за Америка, а кај нас, на Пекман ќе му биде последна утакмица, си иде за Америка, додека Ејси Ло е неизвесен...

Кај нив нема да игра Џо Фармар, си отиде за Америка, а кај нас, на Пекман ќе му биде последна утакмица, си иде за Америка, додека Ејси Ло е неизвесен...
Ќе игра Фармар !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom