Фан клуб: Партизан!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Сега на спортклуб снимка ќе имате од 15:15 :vozbud:

В

Вори

Гостин
Какви ѕверови,се вратија од -20 и тепаа на сред Милано.Добри играчи има,можеби не добри како пред некоја сезона,кога играа во фајнал фор,ама сепак се добри и имаат шанси за нешто повеќе.
Мачван и Пековиќ се многу добри,првиов не толку како вториов,али ќе се попраи.Лоу е ѕверка,искуството на Кецман е тука,а и останативе се сосема океј.

И мислам дека во Пионир никој нема да победи годинава.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Еве за ова живее секој навивач.Клубот губи 20 разлика, а правите навивачи сеуште веруваат во победа, која тимот на крајот ја остварува.Секоја чест момци, поносен сум што сум ГРОБАР !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ефес- Партизан 19.00 Спорт Клуб!:vozbud:
--- надополнето: Nov 23, 2011 7:12 PM ---
Не ми се верува дека и оваа ќе ја враќаат.Инаку Владо камен кај домаќините.:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Многу сум нервозен, можевме да ја добиеме утакмица... Пекман многу слабо, изеде некоја банана, само три поена... Исто и другите бекови, Милосављевиќ, Чакаревиќ, слабо... Третата четвртина катастрофа, првите поени ги дадовме на 3 и пол минути до крајот на четвртината :(

На крај кога Мачван погоди тројка, ми се врати филмот од Милано кога и таму погоди тројка за пресврт, па си помислив дека и денес можеме... Ама Савановиќ не закопа со тројка од 8 метара... Оваа година игра јако само против Партизан, така во Белград, така и денес, со другите е катастрофа :mad:

Ништо не е изгубено, Макаби може да падне во Пионир, Армани исто, и гостување во Мадрид и Белгија (едно да се добие ќе биде супер)... Напред Партизан... :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Утре играме со Макаби, утакмицата последна за Пекович кој се враќа во НБА.Убаво би било една победа за крај :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Утре играме со Макаби, утакмицата последна за Пекович кој се враќа во НБА.Убаво би било една победа за крај :)
Кај нив нема да игра Џо Фармар, си отиде за Америка, а кај нас, на Пекман ќе му биде последна утакмица, си иде за Америка, додека Ејси Ло е неизвесен...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Кај нив нема да игра Џо Фармар, си отиде за Америка, а кај нас, на Пекман ќе му биде последна утакмица, си иде за Америка, додека Ејси Ло е неизвесен...
Ќе игра Фармар !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Kajgana Shop

На врв Bottom