Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
http://euroleaguequiz.euroleague.net/fb_connect/index.html

Еве кој сака директно да ја следи ждрепката

--- надополнето ---

Каха Лаборал, Макаби, ПАРТИЗАН, Проком, Жалгирис, Кв Б. Одиме понатаму !!! :D Стварно лесна група.

ххмммм Навистина лесна група во Евролигата :))))
кога сум веќе тука да искоментирам нешто и за трансферите :)) Штом Вранеш си отиде повеќе е од очигледно е дека Марич нема да си оди...ќе остане и Робертс,Кецман и останата екипа...верувам дека Јованович и Данилович ќе донесат уште еден солиден центар кој ќе може да го пополни местото на Вранеш( не сакам да ме свати некој лошо дека младите дечки од Партизан:Бесович,Лешич и Џекич не се квалитетни но во Евролигата ќе ни треба квалитетен центар ..а тие тројца и остатокот од младите категории можат да се испробаат во Купот и Српската лига :)) успат да кажам дека ми е мило шо потпишаа со добар спонзор како Телеком Србија :)))

33e51r7.jpg

ИДЕМО ДАЉЕ :wink:

ххмммм Навистина лесна група во Евролигата :))))
кога сум веќе тука да искоментирам нешто и за трансферите :)) Штом Вранеш си отиде повеќе е од очигледно е дека Марич нема да си оди...ќе остане и Робертс,Кецман и останата екипа...верувам дека Јованович и Данилович ќе донесат уште еден солиден центар кој ќе може да го пополни местото на Вранеш( не сакам да ме свати некој лошо дека младите дечки од Партизан:Бесович,Лешич и Џекич не се квалитетни но во Евролигата ќе ни треба квалитетен центар ..а тие тројца и остатокот од младите категории можат да се испробаат во Купот и Српската лига :)) успат да кажам дека ми е мило шо потпишаа со добар спонзор како Телеком Србија :)))
Џекиќ не е центар друже:),и не можеш да кажеш дека не се квалитетни кога имаат по 18 односно 19 години!!!

За групата нема што да се збори,навидум лесна,јас мислам дека со било каква екипа да имаме,а нема да биде никако лоша дома мора да ги тепаме сите,и мислам дека така и ќе биде.
Без Вујошевиќ ќе видиме како ќе биде...

Добро е!!Ако гледаме на тоа дека се направи голема неправда према Партизан кога не ставија во трет шешир ова изгледа како бумеранг во позитивна смисла.За нашава група не би рекол дека е баш лесна зашто тука е тимот кој ги победи Барселона лани,и Макаби и не е баш лесен противник.Е доста интересно ќе биде вo D-групата каде опет ќе се пресметаат Маестро Дуле и Маестро Жељко.

Џекиќ не е центар друже:),и не можеш да кажеш дека не се квалитетни кога имаат по 18 односно 19 години!!!
јас не реков дека не чинат...ама не реков ни дека се катастрофа.А тоа дека Џекич не е центар јас гледав на страната на Партизан каде пишува дека игра на позиција 4 НЕ Е КЛАСИЧЕН ЦЕНТАР но тоа е шо е :( ќе најдеме некој квалитетен центар

Џекиќ е класична 4-ка :)
Дуле и 3-ка го играше некогаш,значи подалеку од рекет,не игра во рекет многу.
Ќе биде еден од носителите во иднина.

Џекич сеуште не е спремен физички за да игра на 4 а не па на 5.Повеке излегува надвор да сутира, ,,бега" од рекетот.

добро сега излегува од рекет и шутира...но во иднина кога ќќе добие на моќ и снага ќе си игра на неговата позиција 4

Џекиќ најдобар за Српската репрезентација до 20 години,20 поени.
6 од 7 за 3 поена,5 скока,2 блокади.
Звер е човекот,и моментално може 4-ка да игра,не се сложувам со Спасев.
Не е се во снагата,и за под кош треба мозок!

Џекиќ најдобар за Српската репрезентација до 20 години,20 поени.
6 од 7 за 3 поена,5 скока,2 блокади.
Звер е човекот,и моментално може 4-ка да игра,не се сложувам со Спасев.
Не е се во снагата,и за под кош треба мозок!
Да, со играчи на негова возраст може да се носи со сите но за Евролигата му треба повеке јачина.Точно е тоа не е се во снагата но и таа е потребна.

За центар се шпекулира дека ќе дојди Владимир Голубовиќ.

Од денеска сме Боксерски Клуб Партизан хахаха РАШКО КАТИЧ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom