Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си стојам на своето како сакаш,смеј се :)
Страшен играч е.

Леле се развила добра дискусија за Џекиќ.Само незнам која ви е целта на таа дискусија.Аiwa вика едно Vac 13 друго ама најинтересно е што и двајцата негледаат дека имаат исти размислувања само со други димензии:toe:
Иначе интересно е ова дека многумина го сметаат Клобучар за супер засилување,меѓу кои и Душко Ивковиќ тренер на овие шпанциве што се со нас во група.Ипак мислам дека нема да се докаже баш толку колку што го величат:toe::salut:

по 40 ќе игра бе Весели,сила е ,не му треба замена :)
Јас се мислам дека Лука Богдановиќ потпиша во Бешикташ,имаше пред некој ден ама ако дојде ќе биде добро!

^
Полошо неможе да биде...И предходно си заминуваат првотимците но тогаш го имавме Дуле...

Значи овој Тодориќ поим си нема од животот.Само на пари мисли:uvo:Алекс си оди а кој ќе го замени уште не се знае:nenene:
Робертс исто така заминува во Ефес.

Господ нека ни е напомош оваа сезона
:pop::pop::pop:

Леле не можам да поверувам како одма се вртите против управата,и директно против Тодориќ!!!
Човекот носи анонимуси и стануваат играчишта,правата резултати и сега ако си оди Мариќ се се заборава претхнодно и готово ние не можеме
ништо без Мариќ демек!!!!!!!!!!
Како прво се збори дека Мариќ ќе има трајни последици од повредата и дека тоа е главната причина зашто се продава,што ќе ни е ако пола сезона не игра!

Леле не можам да поверувам како одма се вртите против управата,и директно против Тодориќ!!!
Човекот носи анонимуси и стануваат играчишта,правата резултати и сега ако си оди Мариќ се се заборава претхнодно и готово ние не можеме
ништо без Мариќ демек!!!!!!!!!!
Како прво се збори дека Мариќ ќе има трајни последици од повредата и дека тоа е главната причина зашто се продава,што ќе ни е ако пола сезона не игра!

1.Ти ова озбилно???:icon_eek:
2.Доколку ова е вистина тогаш нека го продадат,ама нека земат некоја замена која што колку-толку ќе го замени.Инаку све си мислам дека нема никого да земеме за центар иако го продадеме Алекс:toe:Влада е познат по добрата работа со центрите и нема да ме изненади ако им даде шанса на Бешовиќ и Балабан.

Бешовиќ нема да добие сигурно,денеска репрезентацијата на Србија до 18 години играше со Хрватска и тепаа,Бешовиќ 18 минути играл,0 поени,Јовановиќ им е тренер на овие!
Балабан е друга приказна и мислам дека ќе врши работа сезонава.
Кажи ми ти дали си чул за МекКалеб пред да дојде во Партизан?
Робертс од звезда ајде колку толку плус тоа тапа играше кај нив.
Имаш и други примери ама овие се последните.

Бешовиќ нема да добие сигурно,денеска репрезентацијата на Србија до 18 години играше со Хрватска и тепаа,Бешовиќ 18 минути играл,0 поени,Јовановиќ им е тренер на овие!
Балабан е друга приказна и мислам дека ќе врши работа сезонава.
Кажи ми ти дали си чул за МекКалеб пред да дојде во Партизан?
Робертс од звезда ајде колку толку плус тоа тапа играше кај нив.
Имаш и други примери ама овие се последните.

Еве кој го имаше главниот збор последниве 5години што се однесува до трансферите
7539927_b-128395-1-2.jpg

а не Тодориќ:smir:

--- надополнето ---

МекКалеб ке игра за Македонија :)

:oeoeoe::bravo::bravo::oeoeoe:

--- надополнето ---

http://www.mondo.rs/s177475/Sport/Kosarka/Mekejleb_postao_Makedonac.html:oeoeoe:

Дуле изразуваше желби а Тодориќ ги исполнуваше и те молам не заебавај,имаш 1000 статии за Тодориќ дека е еден од подобрите спортски дикректори во Европа!

^
Убаво ти кажаа дека Дуле беше тој што го имаше последниот збор за кој играч да се донесе или да замине.И ти самиот си падна во сопствена замка со постовите горе:toe:Ја мислам дека aiwa сакаше да ти каже дека Тодориќ додека беше Дуле кај нас немаше врска со трансферите,туку само ги исполнуваше желбите на Дуле(што е точно) а сега колку што читам и гледам све сака сам да направи без консултации со Влада.Со ова се прави огромна грешка и малце фали тој добро прочуен систем на Партизан да се руши:nesum:Сепак мислам според мене дека Пеџа е тој што би требало да го смири добро познатото ''коцкарче'' Драган Тодориќ.:salut:

Нашиот најдобар плеј и воедно најдобар плеј во Евролигата ...Бо Меккејлеб :) доби Македонски пасош со што се отвори место за уште еден странец во екипата на Партизан...ете шанса на Пеџа и Тодориќ да му понудат нов договор на Бо и да донесат уште еден странец кој би играл на позиција 4 или 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom