Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Profesorka: 'Perice reci jednu nepromenljivu recenicu?-Perica: 'KK PARTIZAN SAMPION!!!

Денес е роденден на Lester Bo McCalebb

Слоганот со кој патуваат нашите шампиони во Париз, PARIS BERCY PARTIZAN MERCI, што и да се случи во Париз КК Партизан по се досега покажаното за мене е веке Европски шампион!!!!!!!!! Узми Дуле Евро титулу.:smir:

Супер е песничево :)
Во денешен Журнал има прилог за Ф4 кој е во можност нека си земе има доста податоци...

Слоганот со кој патуваат нашите шампиони во Париз, PARIS BERCY PARTIZAN MERCI, што и да се случи во Париз КК Партизан по се досега покажаното за мене е веке Европски шампион!!!!!!!!! Узми Дуле Евро титулу.:smir:

http://www.mondo.rs/s168586/Kosarka/Kad_Kecman_osmisli_slogan.html :helou:

П.С. Песничето е одлично :)

да ми ја најде некој мп3 песната погоре од клипот :vozbud:

Го гледав прееска интервјуто со ДУЛЕ на ртс и имаше многу интересни изјави од страна на ДУЛЕ.Прво интересно што го е кажа е тоа дека биле приморани да го продадат Пековиќ,дека тој сакал уште една година најмалу да остане во Партизан али сепак парите си го направиле своето:toe:Друго интересно што кажа е и фактот дека доколку останеле Пековиќ,Трипковиќ,Тепиќ,Величковиќ и уште еден играч спомна(не ми текнува никако како се викаше:kesa:)во Партизан сега и прошлата сезона би играле со затворени очи против секој противник и дека на крај пак би победиле.Е само едно нешто ме разочара е тоа на прашањето од водителот дали е вистина дека имал дупликат клучеви од становите на неговите играчи и дека честопати ги контролирал ДУЛЕ го потврди тоа ама со образложение дека тоа го прави поради нив:salut:

Според кој дел од текстот заклучи дека Гробари се уплашиле???
Тоа дека нема да одат беше притисок врз управата да се најдат повеќе карти за нив ,баш напротив повеќе да одат,не за да не одат...:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom