Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Леле со задоцнување по синоќашната победа некако ми го расположи денот по дебаклот на Фени во Бугарија.Новица и Лазма според мене најдобри беа во тимот али кога на крајот погоди Тепич и офанзивниот скок на Весели беше лудница дома баба ми ја разбудив од спиење :vozbud::pos2: леле синко што се случи ми вика:vozbud::kesa:

Партизан и официјално е во 1/4 финале на Евролигата, Грците победија над лотоматика, и сега останува уште да ги победиме гејците и да си застанеме на првото место, а да и да се молиме за полесен противник:helou:

Со ваков млад тим во FINAL EIGHT а пак замислете да имавме по искусни играчи...требаше да бидеме ЕВРОПСКИ ПРВАЦИ:D.Нека ни е честито победата одиме понатаму:D.Урош ТРИПКОВИЧ(L):toe::vozbud:

дада знаев,многу има да биде јако.
спектакл ќе биде:vozbud:

1000 динари карта,18000 карти , тоа се 18000000 динари, му доаѓа дека ќе заработат 190000 евра од продадени влезници а башка за тв права, спонзори...Може да покријат некој долг со тие пари иако и Арена да се изнајми не е баш евтина...
Да ја напраат картата 500 динари тогаш сигурно ќе крца , а за вака не се знае баш...

Денеска му е роденден на ДУЛЕ ВУЈОШЕВИЧ.Нека му е среќен и усте многу титули со ПАРТИЗАН:smir:

Незапамтено интересување за карти,редици уште рано сабајле.
Има да биде фул у четврток.

Незапамтено интересување за карти,редици уште рано сабајле.
Има да биде фул у четврток.

Да да и јас сега слушнав на РТС,само незнам во која сала ќе се игра утакмицата,дали во Пионир или во Београдска Арена,оти вчера слушнав дека овие од Евролига одобриле да се игра во Арената...ако биде така ќе биде невиден спектакл 20 000 гледачи :nesvest:

ВО АРЕНА Е КАЖАНО ДЕКА ЌЕ СЕ ИГРА УТАКМИЦАТА,СИТЕ КАРТИ БИЛЕ РАСПРОДАДЕНИ И СЕ БАРА КАРТА ПОВЕЌЕ.КЕ БИДЕ ФЕШТИ:vozbud::vozbud:
П.С-СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ДУЛЕ МАЈСТОРЕ,УШТЕ МНОГУ ТИТУЛИ СО ПАРТИЗАН ДА ОСВОИШ

више е распродадена арената али ззатоа на четврт финале идеме

Aјјјјјј четврток колку ќе биде јакооо:vozbud::vozbud::vozbud:одвај чекам да дојде утакмицата. 20 000 публика. Кога ќе почнат на почеток да пеат сите, да волим црно-беле, ќе биди лудница:)

ЕВРОЛИГА

Величковиќ МВП во февруари

Кошаркарот на Партизан, Новица Величковиќ е избран за најдобар играч во Евролигата за месец февруари

„Црно-белите“ со три последователни победи успеаја да стигнат до четвртфиналето во најеминетното кошаркарско натпреварување.

Величковиќ изминатиот месец во просек остваруваше по 16 поени, 7.7 скока, 1.7 украдени топки и 1.3 блокади по натпревар со што 22-годишниот кошаркар беше вистински лидер на својот тим на теренот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom