Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
леле бе се по 1 разлика губиме да му ебам мајката прво со ефес 61-60,со паниониос 4,со цска ноќеска 1 леле 3 шута за победа у последни 15 секунди утнавме!
Ајде ајде битно е да пројдеме група

леле бе се по 1 разлика губиме да му ебам мајката прво со ефес 61-60,со паниониос 4,со цска ноќеска 1 леле 3 шута за победа у последни 15 секунди утнавме!
Ајде ајде битно е да пројдеме група
trebase tepic da go dade ovoj posledniot koga mu dojde i se ke bese reseno ama ajde........JBG :smir: inace BRAVO PARTIZAN!!!

Bravo,odlicna partija,mn malku timovi se pofalile so pobeda nad CSKA,a na NAS PARTIZAN pobedata mu pobegna od raci,za minuvanje ke ja mineme grupata,samo toa e bolno sto gubime so po 1 poen razlika,ama toa e toa,ODIME NAPRED
ZA SVE DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI
MI VOLIMO,MI BODRIMO,SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM,I PEVAMO,SVAKI DAN SAMO NAPRED PARTIZAN pozz do site GROBARI

Браво за дечките, без конкуренција најталентираната екипа на светот...а ние...зашто таков малер сме, на нашево поднебје, само кај нас да нема асална кошарка

Можеби е недостаток на срека или на искуство не знам..ама да промашиш 3 шута за 11 секунди...Кога Велчиковиќ израмни на 62-62 мислев дека ќе падне и ЦСКА во Пионир...Вака останува Москва едниствена со 5 победи..штета...ај со Ефес ќе имаат шанса за поправен

Тепиќ се гледа дека е водач на оваа екипа...Тука се и Величковиќ и Трипковиќ од негова генерација ама кога се одлучува претежно Тепиќ ја презема одговорноста и сака да реши...Е сеа, јбг, немаше среќа во последните 2,3 пати ама така се градат големи играчи и победнички менталитет...Тоа е заслуга на тренерот ама очекувам од него сеа појше да се ориентира на Новица во одлучувачките моменти пошо Тепиќ прокоцка доста шанси...

Иако сум за Звезда.Морам да кажам дека со таа екипа што ја имате,пруживте супер отпор против Цска,го победивте Реал,имавте шанса да го победите Ефес во гости.Браво !
За Тепиќ,немам зборови...Значи детето е еднсотавно еден од најдборите веќе...Искрено незнам колку години има ама нема над 21-22.Мислам дека од другата година нема и него веќе да го гледате во Партизан !Игра прекрасно во напад,а за одбрана да не зборувам.Браво:)

Milenko Tepic (koj ne znae mn za nego) e edinstev mlad kosarkar vo Evropa sto gi ima sobrano site nagradi Evropski Sampion vo site juniorski konkurencii so reprezentacijata na Srbija,neverojaten igrac,ama i toj od dogodina izgleda deka ke odi vo pogolem klub,Steta za Partizan

ZA SVE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI!!!!!!!!!!!!!!

ja sam u dusa za partizan sekoja nedela so privaten avion odam za belgrad i gi gledam a ako igraat na gosti od belgrad so timot zardno:pos2:

ја коа ти викам дека Вујошевич е добар ти не ме слушаш:)

Добар е ,али не е толку :helou:

Остај тоа, он убаво планираше оваа година да му се врати Дејан Томашевиќ па пак да биде јак под кош како минатите години али не знам зашто се изјалови тоа...Исто имаше и преговори со Ратко Варда пред сезона али он потпиша не знам со кого али баш пред некој ден го раскинал договорот па ако Даниловиќ најде пари може да го земат на полусезона...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom