Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Сега комотно може реклама за мастеркард да се прави :)
Кецманов шут на 6 десетинке до краја ...Непроценливо :)

хаха доста им е на хрвативе им направија една словенците за СП во фудбал :)

Џорданки-150 евра,Ламбурџини 1 000 000 евра,кошот на Кецман на 0.6 секунди до крај-НЕПРОЦЕНЛИВО :vozbud::vozbud::zver::cuc:

Ова не е можно бе!!!!!!!!!

АИИИИ АИИИИИ АИИИИИИ :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

АИИИИ АИИИ АИИИИИ ЗА ВАКВО НЕШТО СЕ ЖИВЕЕ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ

АУУУУУУУУУУУУУУУУ БОГ ДА ЧУВААА

Се расправаат Душан Кецман и Ѓоко Танески:

Зошто го лажеш народот,Јас ја имам силата ! ! !

:vozbud: :vozbud::vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud::vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

хахахаха... се стишија усташките пички, за 0.06 секунди :pos2:

:tv:

Пички гнасни бе, пички гнасни.

Обавештење КК Партизана... Душан Кецман неће путовати у Париз, Шутираће тројке из Београдa...

:pos2:

Jako јако...ретко се дешава ова .

Лелееееее вакво нешто немам видено аууууу ќе пукнат Хрвативе :pos2:
Честито Партизан!

Душан Кецман после неверојатниот кош изјави:

"Ovakav koš se daje jednom u sto godina, pogotovo na ovakvim odlučujućim utakmicama. Mogli smo utakmicu mirnije privesti kraju, ali smo promašili dosta slobodnih bacanja. Čestitam Ciboni na izvrsnoj igri"

Еве ја изјавата на Марко Томас од Цибона

"То će biti jedan od najgledanijih videa na Youtubeu. Ja stvarno ne znam što se dogodilo. Ostalo je šest desetinki do kraja, cijela naša ekipa bila je na terenu zajedno s liječnicima i trenerima. Onda sam vidio da lopta leti i ulazi u koš. Stvarno nevjerojatno, već smo slavili trijumf. Ovo bi trebalo još jednom pogledati na videu, čini mi se da nije sve bilo regularno,"
Инаку Цибона вложила жалба, но медиумите во Загреб велат дека не треба да се гаи лажна надеж:

"Da bi poverenik lige Josip Bilić uopše razmatrao žalbu, Cibona mora uplatiti 500 evra. No, ni Cibona ni njeni navijači ne bi trebali imati lažnu nadu. Pehar je završio u Beogradu i odatle se bar još godinu dana neće mrdnuti", пишува "Јутарњи лист".

И за крај изјавата од Дуле Вујошевиќ:

"Kecmanov je znatno sretniji nego Bogdanovićev, koji je iskoristio našu rešku i zabio iz igračke pozicije. Nisam verovao da će Kecman zabiti, čak sam imao i time-out koji nisam pozvao. Najlogičnije bi, ipak, bilo da smo pobedili pre te Bogdanovićeve trojke kada smo imali dobijenu situaciju",
"Pohvalio bih organizatore koji su brzo smirili situaciju i dozvolili da se utakmica nastavi. I ova utakmica je pokazala da bi upravljači lige trebali uvesti pravilo da tim koji na prvom mestu završi ligaški deo ima pravo da organizuje Fajnal for"
f_tim_0c4fd7c.jpg
f_dxm_3a34e9f.jpg
f_5m_9c33980.jpg
f_cm_b94d400.jpg
f_ijh79yfl3x4m_b74b6f4.jpg
f_ijh79yfl3x4m_6490ed7.jpg

Малку подолг пост, ама едноставно морав:)

Уште не може да се смирам после вчерашниот sex во Загребачката арена, стварно среката ги прати храбрите но дека ова може да се случи не можев да поверувам. Тешко повеке да видиме ваква завршница на кошаркашка утакмица. Sexot продолжува веке во среда на ред е злезда:vozbud:.Дуле 004 НЛБ и наскоро Дуле 009, после ова не е невозможно и Дуле 001 Евро титула! Напред Партизан.....:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom