Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ај луѓе едно инфо ако можи, ако знај некој :) Шо пари е повратна карта со воз Скопје - Белград?

Ај луѓе едно инфо ако можи, ако знај некој :) Шо пари е повратна карта со воз Скопје - Белград?

На А1 на телетекстот пишува само дека тргнувањето на возот Скопје-Белград е од 09:00 и од 20:45 часот, а еве ти телефонски број од Железничката Станица, јави се и си прашај за цена, најубаво е така 02/ 3164-255 :helou:

А, автобус Скопје-Белград имаш во 00:00, 02:00, 04:00, 07:45, 09:25, 10:30, 13:00, 13:10, 16:45, 20:30, 21:15, 21:30 и 23:30 часот, еве ти број и од Автобуската Станица 02/ 2466-313 :)

П.С. Железничка Станица број 430, Автобуска Станица 440 на Телетекст на А1 :helou:

2005 денари е повратна до БГД.
Тој од 20.45 ќе го дочекаш да ти тргне накај 11, а наредното утро си таму.
Него и го препорачувам ако идеш на текма, овој од сабајле ми е сумљив.

Ако е вистина ова тогаш за наредната година веќе имаме земено одличен кошаркар. Сепак дали тоа значи дека Мариќ ќе го напушти Партизан па Радуљица се купува како негова замена. Како и да е има време сега најважно е утре да го декласираме Маруси.

2005 денари е повратна до БГД.
Тој од 20.45 ќе го дочекаш да ти тргне накај 11, а наредното утро си таму.
Него и го препорачувам ако идеш на текма, овој од сабајле ми е сумљив.
Фала на инфо брат. :)

Ако е вистина ова тогаш за наредната година веќе имаме земено одличен кошаркар. Сепак дали тоа значи дека Мариќ ќе го напушти Партизан па Радуљица се купува како негова замена. Како и да е има време сега најважно е утре да го декласираме Маруси.
Радуљица ако дојди, ќе биди замена за Робертс, тој има договор само за оваа сезона со Партизан, Мариќ не си оди.

Абе што ќе им е овој го имаме Slavko Vraneš:toe:

Haški Tribunal je trazio izrucenje Duleta Vujoševića zbog genocida prema Ciganima...:pos2::pos2:

Ќе ги згазиме ови вечер едно 20 разлика и ќе чекаме уште еден пораз на Пао :helou:

П.С Uroš Tripković uživa dok mu Dule Vujošević psuje familiju, jer zna da je to privilegija. :pos2:

29.Dule Vujošević u lice govori sudijama, ono sto im Grobari psuju ispred televizora.

Ке даваат вечер некоја утакмица на а2 ?

Да, да на А2, Партизан - Маруси ќе ја даваат од 20:45, а Панатинаикос - Барселона од 22:30, снимката ќе ја даваат :helou:

13ynkid.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom