Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Значи кој натпревар паднал во Атина. Барса на крајот успеа да им ја сврти и на Партизан да му заврши огромна работа. Еве ни шанса да ги победиме во Пионир сега кога веќе немаат шанса за понатаму.

Охоооооооо хвала Барсо.Браво и за Партизан и одиме во осминафиналеее !:vozbud::vozbud:

Мислиш 1/4 финале :wink: Не верувам Маруси дома да ја победи Барса и да го победи Пао... така да со победа дома над Пао следната Недела идеме во 1/4- финалетооо :vozbud:

http://www.sportske.net/vest/kosarka/crno-beli-na-korak-do-sna-partizan-marusi-79-76-15932.html :vozbud:

Значи кој натпревар паднал во Атина. Барса на крајот успеа да им ја сврти и на Партизан да му заврши огромна работа. Еве ни шанса да ги победиме во Пионир сега кога веќе немаат шанса за понатаму.
Јас ја гледав ја имав 2 ка,во 4/4 им направија 12-26 и тепаа 3 разлика

Партизан ако тепа со Панатинаикос,треба Маруси да ги изгуби двете или да победи само една,значи ако Маруси ги тепа двете утакмици џабе и да ги тепаме Панатинаикос ама тоа мислам дека не е можно!!!
Има па исто така можност и ако изгубиме од Пао дома да идеме даље само под услов Маруси да ги изгуби двете утакмици,дома со Барса и на гости со Пао,заебана работа пошто и Пао и Барса може да им пуштат,ама сепак ќе кажам пак,НАЈВАЖНО е да тепаме ние со Панатинаикос,мислам дека сигурно ќе изгуби Маруси една и ќе пројдеме у ТОП 8:vozbud::vozbud::vozbud:

Нек Се Ори Песма Наша, Нека Пева Сваки ГРОБАР Сад, У Венама Твојих Хулигана, Тече Само Име ПАРТИЗАН... Ајмо Напред Црно-Бели, Сви Ко Један Уз Тебе Смо Ми, НИШКИ КАРТЕЛ Прашта Само Теби, Изабране Верни ГРОБАРИ !!! :vozbud:

Секоја Чест За Песната на НИШКИ КАРТЕЛ :bravo:

zna4i ako marisu pobedi dvete a nie ako gi tepame pao mozime pak da ne odime ponatamu????a barca sigurno odi????

zna4i ako marisu pobedi dvete a nie ako gi tepame pao mozime pak da ne odime ponatamu????a barca sigurno odi????

Ако Партизан победи против Пао наредната Недела, а Маруси загуби еден натпревар или од Барса дома или од Пао на гости, тогаш Партизан иде во 1/4 финалето... ако Партизан ги изгуби и двата натпревари, со Пао дома и со Барса во Шпанија, а Маруси исто така ги загуби последните два натпревари, тогаш пак Партизан иде напред... ако Партизан ги победи и двата натпревари, тогаш без разлика од исходот на натпреварите на Маруси, е сигурен патник во 1/4 финалето... Ако Партизан победи на еден натпревар од множните два, а Маруси ги победи и двата натпревари, тогаш Маруси продолжува понатаму... Маруси иде понатаму ако ги победи и двата натпревари, а Партизан ги изгуби двата натпревари... :smir:

Мислам дека ги напишав сите можни варијанти... ако имам некаде грешка или нешто не сум допишал, исправете ме... Според мене сигурен патник и освојувач на првото место во групата е Барса, Пао е веќе елиминиран, без никакви шанси за 1/4 финалето... а од Партизан и Маруси ќе се одлучува за вториот патник во 1/4 финалето... според мене шансите се 70%-30% во корист на Партизан... Пласманот во 1/4 финалето на Партизан не му зависи од никоја екипа, едноставно тие сами си одлучуваат, со победа над Пао наредната Недела, тогаш Партизан е сигурен патник во 1/4 финалето, бидејќи мислам дека Маруси не е екипа со толкав капацитет да ги победи и Барса и Пао во последните два натпревари :toe:

Ако Партизан го освои второто место во групата, ќе игра со првиот во групата каде што се Реал Мадрид, Макаби, Монтепаски Сиена и Ефес Пилсен... во таа група по четири одиграни натпревари, сите екипи имаат скор 2-2, премногу изедначена група и нијанси ќе решаваат во последните два натпревари кои ќе иде во 1/4 финалето и кои ќе биде како првпопласиран, а кои како второпласиран во групата :pipi:

П.С. Може некои да ми каже само кој ден е точно натпреварот Партизан-Пао, дали Среда или Четврток и во колку часот... слаб ми е нетот, неможам да проверам :smir: Фала Однапред:wink:

Потешко од очекуваното но потполно заслужена победа:vozbud: со која се отвара вратата за влез во топ 8. Маруси тешко да победи до крај 2 утакмици а ние реално е да го победиме Пао дома кој сепак ке треба многу труд и напор бидејки иако ги изгубија сите шанси играат стално на победа.Сепак сметам дека по сите досегашни игри заслуживме повеке него од заслужено да одиме понатаму. Дуле 009

Мислиш 1/4 финале :wink: Не верувам Маруси дома да ја победи Барса и да го победи Пао... така да со победа дома над Пао следната Недела идеме во 1/4- финалетооо :vozbud:

http://www.sportske.net/vest/kosarka/crno-beli-na-korak-do-sna-partizan-marusi-79-76-15932.html :vozbud:
Од многу возбуда и сум згрешил :helou:

Јас мислам дека Маруси не може да победи ни дома со Барса ни во гости со Пао.Сигурен сум дека дома ќе го добиеме Пао, имаме сега многу повеќе самодоверба, а сите добро знаат дека за да се победи во Пионир треба да направат чудо.:helou:

Клипче од финалето од Купот...

Слики од вчера...

http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=125&page=1

Пао пага во Пионир,нема тука што да се збори,штом една Барса падна што е за класа појака од Пао,па гејциве да не паднат во Пионир :smir:

Первезиии...

http://www.sportske.net/vest/kosarka/vujosevic-velika-zelja-srusila-marusi-15934.html :helou:

http://www.sportske.net/vest/kosark...tako-pogadjao-u-pioniru-kao-marusi-15952.html

29f5z08.jpg
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom