Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
На кратко: за разлика од прошлата сезона оваа се гледа ако ништо друго ОГРОМНА БОРБЕНОСТ ГИНЕЊЕ ЗА СЕКОЈА ТОПКА и тоа ме радува многу!За самата утакмица неам шо да кажам оти кога некој ке паркира (ке се сложеме сите) не еден него два автобуса пред голот многу е тешко да се игра па кој сака нека е!Дринчич ора по цел терен алал вера :cuc: Шкулетич добар, Вуличевич ја мислам може со Обрад.Малбашич е посебна приказна дрво невидено Џиги не го коментирам он е психијатриски случај те дигне до небо па те тресне од земја али КАПА ДОЛЕ ЗА ГОЛОТ!!!!!
НЕ ДАМО БРЕ ТИТУЛУ ЦИГАНИМАААА!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Партизан Војводина 1:1, многу назад нашиве се повлекоја... мада сепак, резултат си е резултат, непостоечки пенал му досудија, пак сме украдени....
Како и да е не се даваме, има време уште многу, 3 бодови не се ништо...интересно ми е циганиве што се радуваат и се надеваат на титула :facepalm: :vozbud:
Денот кога ќе му дојде крај на сите надежи... 26 април!
ДОШО ЈЕ КРАЈ МОЈ ЦИГАНЕ, НИШТА ОД ТИТУЛЕ НИ ОВЕ ГОДИНЕ!

ЗНАЧИ У НЕДЕЛАТА ПРАВЕВ СВАДБА:vozbud::vozbud::vozbud:А У САБОТАТА ДОБИВ НАЈ УБАВ СВАДБЕН ПОКЛОН!!!!ИМА ЛИ НЕШТО ПОУБАВО!!!!:icon_lol::icon_lol:ФАЛА ТИ ПАРТИЗАНЕ

Отето проклето и да се врати титулата што кај што и е место.

бум бум

partizan-zvezda-1673.jpg

Последно уредено:
Супер утакмица и ми се свиѓа како изигра Партизан

промашија убави шанси можеше и полесна победа..Циркович како е погоден екстра играч да се вратат повредениве доста подобро ќе биде.

промашија убави шанси можеше и полесна победа..Циркович како е погоден екстра играч да се вратат повредениве доста подобро ќе биде.

Важно се победија цганите другото не е релевантно ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom