Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно добра утакмица мада многу али СТРАШНО МНОГУ ме нервира таа ебена неефикасност реално требеше да биде да не претерам ама 9-1 ако ги рачунам само 100% шанси кои ги имавме ја незнам тај Јојич и Малбашич шо промашија незнам катастрофа жива.

Малибашич добро игра последниве две бар што ги гледам доста е продорен и треба да добие шанса со Тун од почеток, Форфана е добар но како што кажа Рашович дека ќе си оди и Шчепович покрај Митрович ќе мора еден шпиц да земат. Демек ги договориле од ОФК десниот бек и тој од Рад напаѓачот доста бил талентиран но треба класа играчи за тие пари што ги земаа срамота е да се задоволат со играчи од по 200.000 евра и помалце..Иванов 2м, Митрович 5м, Миљкович сигурно околу милион исто и Шчепович Стефан за него земаа солидно а за овој повеќе ќе е сигурно пошто имаше интерес а предност е што игра и за репрезентација + од трансферот на Јоветич им припадна околу 700.000 евра.

Малибашич добро игра последниве две бар што ги гледам доста е продорен и треба да добие шанса со Тун од почеток, Форфана е добар но како што кажа Рашович дека ќе си оди и Шчепович покрај Митрович ќе мора еден шпиц да земат. Демек ги договориле од ОФК десниот бек и тој од Рад напаѓачот доста бил талентиран но треба класа играчи за тие пари што ги земаа срамота е да се задоволат со играчи од по 200.000 евра и помалце..Иванов 2м, Митрович 5м, Миљкович сигурно околу милион исто и Шчепович Стефан за него земаа солидно а за овој повеќе ќе е сигурно пошто имаше интерес а предност е што игра и за репрезентација + од трансферот на Јоветич им припадна околу 700.000 евра.

Ха ха ха ме зезаш нели?Па тоа е тој проблем уствари тоа е тоа шо го прави џура фризура така краде,така пере пари,земеме добра пара од продажба на играчи а ништо не се купува.Еве ја логиката која е толку проста и едноставна а вели вака:Прост пример ке кажам:Скоро секоја година зборувам и за пролетна и за есенска полусезона партизан заработува од продажба на играчи во просек од 5-8 милиона евра.Од тие пари за ЕФТИНИ Т.Н ЗАСИЛУВАЊА троши околу 1 милион (значи доведува 5-6 играчи кои коштаат по 200.000 евра).Е сеа се поставува логичко прашање ако сме заработиле пример 7 милиона од продажба 1 милион за купување каде се другите 6милиона.Нити се вложени во реконструкција на стадион или во земунело на пример или било каде значи ништо не се случува а парите ги нема,секоја нова сезона се прави муабет дека буџетот е мал и дека се нема пари!Одговорот сите го знаеме и знаеме дека тие пари џуро ги лапа за себе.
И што е уште по заебано е тоа дека се погласно се зборува дека партизан е дужен околу 20 милиони евра.

Ебати дрвата не вреди чоек да си троши интернетот за ваква игра.Не сум превише изненаден ако се знае дека на српските екипи им е побитна домашна лига него европа ептен нешто ако искоче на среќа добродошло,ако се има во предвид дека цз одамна испадна мада на нив никој и не рачунаше дека ке идат нешто даље у европа еве и војводина испадна коа ке видеш на партизан не му останува ништо друго него да не се бламира џабе у европа туку да се обрне према првенството.

Дајте бе сопкаст

Тоа од вчера не може и не смее да се нарече фудбал.

Ко помал бев за Партизан, не дека многу пратев ама ете покрај татко ми и јас го сакав. Ама таа врска ја прекина одвратното ривалство со Ѓубрентус, не можев повеќе да ги гледам, мислев Ѓубре го гледам (се разбира поради дресовите, не за друго;)).
Знам дека не ве боли ***** за ова шо го кажав ама ете, морав. :D

Ко помал бев за Партизан, не дека многу пратев ама ете покрај татко ми и јас го сакав. Ама таа врска ја прекина одвратното ривалство со Ѓубрентус, не можев повеќе да ги гледам, мислев Ѓубре го гледам (се разбира поради дресовите, не за друго;)).
Знам дека не ве боли ***** за ова шо го кажав ама ете, морав. :D

Ваква глупост може само навивач на интер да каже, никој друг!

ОН: Ајде сите зачленување на http://p.tesla.tc/ (тие што веќе не се). Погледнете тука детално за што се работи.

Среќно мајсторе!
1622048_844642448881070_1339027858_n.jpg

преодниов рок без овој трансфер ќе беше дури и превише од добар па затоа мораше на крајот да искасираат 2,5 милиони од трансферов сигурно ќе има и некој бонуси..
Лазович и овие од Војводина што дојдоа се одлични засилувања, титулата во домашно е сигурна со нешто повисока разлика ќе биде.

Партизан Шахтaр 0:0 полувреме.. последни припреми, од другио викенд почнува ЈСЛ..
Многу нови добри фудбалери доведовме, Djuric си замина, Црно Бели столици...
Прва играме со Нови Пазар во гости, втора Јна на 1 март со раднички треба да биди полн..

Па што очекуваше ти реално???
Се знае до крај никој нема да тепа во Санџак,мора у сабота да се победи и тоа е тоа,звезда ќе почне да кикса нема ни тим и тешки утакмици имаат,плус дербито го играме дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom