Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брате ...... значи вака:да бидеме на чисто каков Наџ каков шнајдер абе целата филозофија е да го исчистеме лоповот а ти пишуваш дека ке си частел.Не заебавај не антич и мурињо или гвардиола да дојдат на чело со ајдучетината СВЕ е џабе се разбираме ли??Еве и сам пишуваш дека ке му се понуди екстра голем договор али не е све у парите значи пак има место за манипулација и со антич.Значи превише е замрсена работата а рибата нели највеке смрди од кај главата (Џурич) и треба да ја сечиме.Иначе читам као нешто се преговара со Вермез и со Рашо!Првиот нема шанси по мене док ја мислам дека треба да му се даде шанса на Вук и мислам дека ке се докаже.Сега се спомнува и Радомир Антиќ... На собранието, сега за викендот, после поразот, се зборело Наџ и шнајдерот да идат во Шпанија каде ќе му понуделе најбогат договор на Антиќ на балканските простори на година дена, со можност за продолжување... Или доколку стигне побогата понуда од појак клуб, да му се дозволи да го напушти Партизан...
Ако е ова точно, ќе частам![]()
Брате ...... значи вака:да бидеме на чисто каков Наџ каков шнајдер абе целата филозофија е да го исчистеме лоповот а ти пишуваш дека ке си частел.Не заебавај не антич и мурињо или гвардиола да дојдат на чело со ајдучетината СВЕ е џабе се разбираме ли??Еве и сам пишуваш дека ке му се понуди екстра голем договор али не е све у парите значи пак има место за манипулација и со антич.Значи превише е замрсена работата а рибата нели највеке смрди од кај главата (Џурич) и треба да ја сечиме.Иначе читам као нешто се преговара со Вермез и со Рашо!Првиот нема шанси по мене док ја мислам дека треба да му се даде шанса на Вук и мислам дека ке се докаже.
АЛИ ПАК КЕ КАЖАМ БЕЗ ЏУРА НА ЧЕЛО.Све друго пиши пропало.
Нападнати се Нишки Картел во повратак од Бора ! Четворица се повредени кој се во болница во Књажевцу.Најлошо повреден е ПЕКИ на кој му е скршена глата.
Нојќеска околу 00:30 нападнати се ГРОБАРИ Бијелина на врајќајнето од Крагујевац!
Нападнати се и СОУТ ГУАРД !
Дур се еб*ниве подели вака че биди! Ко сме стока нака не е*ба циганиве глупи!
Аксентијевиќ !!!На големо се зборува дека летото се враќа Антонио Рукавина, таман немаме асален десен бек... Иначе му истекол договорот со Минхен 1860![]()
Аксентијевиќ !!!
Ако дојде Рукавина ,Аксентијевиќ измена Миљковиќ нека иде у БСК Борча .