Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
И официјално, Шампиони по петти пат во низа :icon_lol: Најавуваниот Јамб се оствари, Честитки :D
Сега следува добра припрема и да не израдуваат Црно-Белите со пласман во ЛШ... :)

Слави се титула...

4h6rn7.jpg

И да, оф топик ќе сум, ама мора да спомнам... Ватерполистите на Партизан по 25-ти пат се Шампиони на Србија... Пред малку ги победија циганите на гости со резултат 8-9... Честитки и до нив :D

На сите гробари симпатизери и љубители на ФК и ВК Партизан им ги честитам освоените титули, можам да кажам дека ова го може само Партизан. Вчера ден за заборав денес за паметење и радување.

До сега бев на мај, па каснам со честитките :D Секоја чест на 5-тата ТИТУЛА по ред, но се надевам дека ке одиме по стапките на кошаркарите па да стигнеме до 10-15 по ред :D

Фејса е вратен во Партизан на позајмица... :)
Не го сакам, бидејќи премина во грчките пе*ери, ама ајде ипак наше дете е, може ќе се опамети овој пат :)

Се шпекулира и за ЗаБИЈА, играчот за кој вејке 2 години се зборува дека ке дојде во Партизан :)

Вечити дерби на две телевизије. Осим ТВ Арена спорт 1, која је још зимус откупила права за ову утакмицу, слику из Хумске емитоваће и Радио телевизија Србије, на Првом програму.

Тешко на РТС Сат :S Затоа утре ќе најдеме некој добар стрим ваљда :)

Добро бе, кога ќе сфатите дека РТС 1 и РТС Сат имаат потпопно ист распоред на програма... Ако ја најавиле за РТС 1, тогаш 100% ќе ја има на РТС Сат :)

Добро бе, кога ќе сфатите дека РТС 1 и РТС Сат имаат потпопно ист распоред на програма... Ако ја најавиле за РТС 1, тогаш 100% ќе ја има на РТС Сат :)

Токму така, утре дербито ке се пренесува и на РТС Сат !

http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/19/РТС+Сателит.html?month=5&year=2012&day=5&

Ова ми е прво дерби што ке го гледам цело оваа сезона, пред тоа се бев на тренинг, утакмица .... Значи утре победуваме 2,3:0 :D

П.С Онај осечај кад цигани присуствују на прослави ПАРТИЗАНОВУ ТИТУЛУ !!! :vozbud:

Па тоооо.Супер, пошто неможам баш на прослава да одам... Минатите 3 дербиња бев. Иначе утре очекувам победа 2:1

Хахахаххахах одлично ми се разубави денов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom