Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
4-1 ДОМИНИРАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ
ЗАШТО ЧУТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПИЧ*Е МАДЈАРСКЕЕЕЕЕ

На крај и убедливо, 4-1... Јак два у кец направија нашите еј :icon_lol:

Заслужена победа над Воша, иако губевме прво полувреме, сепак поседот, шансите беа на наша страна... Две стативи имавме, не сакаше да влезе топката во гол...

Во второ, далеку подобро, уште на старт се растрчаа нашите и тоа даде плод... Томиќ ги начна, продолжи Вукиќ од пенал, Волков им шлапна еден со десна (по асистенција на Бабовиќ со десна :icon_mrgr:), за на крај јаготката да ја стави повторно Вукиќ со глава :)

Се бунеа нешто Сланинарите, ќе делат правда, ама го лапнаа немиен... Без сомнение два црвени картони, оправдано, како и пеналот...

Во Сабота, гостуваме во Суботица, против Спартак Златибор Вода... Идемо Црно-Бели, подготовка пред 11-ти Април... Сви живимо за Среду :)

П.С. Головите од денеска... :)

Утре на РТС ќе даваат од 16:00 со Спартак,Саша Илиќ и Стојковиќ нема да играат утре,ќе биде ужасно тешко да победиме со Радиша на гол Господ нека ни е на помош !

Стојковиќ имал висока температура... Идемо на победа :)

Утре на РТС ќе даваат од 16:00 со Спартак,Саша Илиќ и Стојковиќ нема да играат утре,ќе биде ужасно тешко да победиме со Радиша на гол Господ нека ни е на помош !
Нема на РТС САТ пренос така да нема гледање :(

Опааа многу важна победа 1:2 , стрелци Едуардо ( реков дека ке преработи ) и Вукич кој игра во одлична форма.Сега само чудо може да не спречи да не бидеме први на крај.Полека влегуваме во форма и верувам во победа во среда, докажавме дека можеме да дадеме и 2-3 па и 4 гола !

Победа на уште едно тешко гостување, во Суботица, 1-2... Конечно и Бразилецот да даде гол, се израдува како мало дете :icon_mrgr:... Вукиќ е ѕвер, како игра оваа сезона, секоја чест... :)

Головите... :)

Живеам за Среда (а и кој не би)... Ајмо Партизане, Ајмо Црно-Бели...

Има организиран превоз за у среда?
Ќе иде ли некој?

Јас нема , и ми е многу криво.... Неможам поради Х причини...Иначе зошто го сметате Радиша?Знајте кој е Радиша?По мене е подобар од Стојкович...ТИ СИ ПРВИ ГОЛМАН РАДИША!

Партизан е шамипон!!! Радиша е добар голман ама Стојкович е уште подобар затоа мора да се страви у среда да брати-сега во среда (11.04.2012-19:30часот) Партизан - Ц.Звезда мора да дадеме 3 гола за да одиме во ФИНАЛЕ затоа јас мислав дека треба да брани Стојкович да не примиме гол!!!! ... ПАРТИЗАН ШАМПИОН !!!
;)

Кој е за ПАРТИЗАН нека стисне Ми Се Допаѓа на странава :
http://www.facebook.com/partizangrobarimkd

Дојде денот за потоп на циганите и нивната шупачка среќа.

Се надевам на обединет ЈУГ и очекувам ова:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom