Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Use nemozam da poveruvam kolku sansi promasija .. Se nadevam vo vtoriot mec pred polna JNA deka ke pobedime i deka srekjata ke bide na nasata strana nisto ne e zagubeno . PFC !

Use nemozam da poveruvam kolku sansi promasija .. Se nadevam vo vtoriot mec pred polna JNA deka ke pobedime i deka srekjata ke bide na nasata strana nisto ne e zagubeno . PFC !

Друже гледам нов си, па да не дружиш почесто... Не ти е баш среќен почетокот на форумот, но ќе биде :) Поздрав

Партизане Партизане Партизанеее јединиии тебе воле за те' гину твоји верни ГРОБАРИИ!!!ајмоооо бреее каков куп какви бакрачи едино нешто шо е битно е дека треба да се ОБЕДИНЕ ЈУГ и мутавиот да го искараме на клоци само тоа ништо друго и има све да "их кар*мо у буљу".Иначе одлична утакмица само немаше кој да даде гол мочаа у шише цели 88 минути али тоа е фудбал јбг.Титулаа титулааа...

2 пати центар поминале 2-0 тепале у пм,тоа е прошлото дерби они утнаа пенал на 0-0 сега ние немавме среќа,криво ми е што имаме 20 пати подобар тим ама затоа и секогаш се вика дека не се знае у дерби утакмици,ништо не се знае за реваншот,многу лош резултат ,без постигнат гол ама тоа е што е идеме на 3-0 имаме квалитет за такво нешто.
Најбитно од се е победа во недела против Хајдук Кула,идниве 4 кола ако ги победиме според мене 100% сме шампиони ,на гости со Кула и Рад,дома со цигани 2 и на гости со Спартак !!!Џ

Убаво погледнете на 3:20 како Карлеуша почнува со скандирањето и како пее!!Знае човеко шо е правилно.Комлекси цигански су неизлечиви.Боже чувај ги!!!!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:ха ха ха ха х ах х ах ах а
Је*и стоко глупе цигане глупе цигане глупе циганееее!!!

Убаво погледнете на 3:20 како Карлеуша почнува со скандирањето и како пее!!Знае човеко шо е правилно.Комлекси цигански су неизлечиви.Боже чувај ги!!!!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:ха ха ха ха х ах х ах ах а
Је*и стоко глупе цигане глупе цигане глупе циганееее!!!

EDIT: molim vas da obratite pažnju na 3:20 gde “Karleuša” počinje skandiranje, ali umesto “je*** Grobare” on počinje sa “je*** cigane”, pa kad je ukapirao šta peva, brzo preokreće. Navika je čudo, zar ne
buahahah.gif

--- надополнето: 23 март 2012 во 14:39 ---

Нека биде вака и во ХРАМОТ, па да ги згазиме циганите !

25 минути се игра и веке се глеа какво срање се дешава на терен нити ж од желба да играт фудбал манекените.БРАВО СВАКА ЧАСТ!!!Коа со еден хајдук немаш два паса врзани шо сакаш?Ја овакви срања веке не глеам!!Пак ке кажам или МУТАВИОТ надвор или пиши пропало.
П.С. http://partizan.net/srpski/?p=6779
Све е кажано ја мислам.

Победа над Хајдук во Кула со 0-2... Не го гледав натрпеварот, но читам коментари по форуми и страни дека слаб натпревар одиграле нашите денеска, но резултатот е битен, нови три бода... :)

Еве ги и головите, двата гола дело на Томиќ, еден од пенал... :)
http://www.youtube.com/watch?v=l23d_Ej49rI&feature=youtu.be

Ќе ги минеме у куп . Дома ќе биде пекол . Таму од 2 шута 2 гола дадоа.

Три поготка хочу ја, нечу један, нечу два, ништа мање нечу, јер три су за сречу, Три Поготка Хочу Јааааа :D

ај нека ставе некој клипови од купот со чергата навивање мислам али не оние од по 2 мин него ако има нешто поасално пошто НА ОВИЕ ОД СРПСКИДЕРБИ.КОМ не и даделе да снимат и ништо асално не погледнав.

ај нека ставе некој клипови од купот со чергата навивање мислам али не оние од по 2 мин него ако има нешто поасално пошто НА ОВИЕ ОД СРПСКИДЕРБИ.КОМ не и даделе да снимат и ништо асално не погледнав.

Еве нешто подолго :)
http://www.youtube.com/watch?v=M2uTWPEMiYQ&feature=share

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom