Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
фала брате

;)

Гледајте нашата Легенда Чегевара, колку голема репутација има во навивачкиот свет... :cuc::cuc::cuc:
http://www.acmilan-serbia.com/2012/03/pogodite-ko-je-radio-milanovu.html

Еве ја и заставата 40+ на Сан Сиро, на подгрупа каде главен е Чеги :)
2u481g3.jpg

Утре од 16 часот играме на гости против Рад.Оваа сезона Рад има добра екипа и очекувам интересна утакмица.

Нисмо те заборавили МАЈСТОРЕ !

НИКАД ТЕ НИКО ВОЛИТИ НЕЧЕ КАО ШТО ТЕ ВОЛИМ ЈА , ДИЈАРА ДИЈАРА УБИЦА ЦИГАНА!
Полувреме 1-4
Крај 1-4
Стрелци :
Иванов
Дијара
Бабович
Дијара
Почнаја да игра како шо му доликува на едни шампиони :D Прекрасно издание на ГРОБАРИ :D Презадоволен сум од се

Е ова(зборам за прво полувреме) личе веке на нешто али второ као и секој пат мајмунот ги повлече и да му се згади од фудбал на човек.АЛОООО БРЕЕЕ не замарај со таа тактика смотана.
П.С Па дајте бе веке обединете се ГРОБАРИ искрено многу замара ваквото навивање мене главата ме заболе де овие де другите на ништо не личе.

Абе брат баш ја сум презадоволен... Додуша второ полувреме послабо играја ама пак резултат си е резултат 1-4...
Иначе оние забрајнени нејча.. Се селјача нешто.. Ама добро беше се на се :rolleyes:

Браво,влегуваме во посакувана форма,среда играме со Војводина дома,мора да се победи утакмицава,таман пред куп да се крене атмосфера и газење со циганите ,4-0 :)

Диара влегува во форма пред можеби клучните 3-4 натпревари за титулата и за купот.Едуардо одлично асистира кај и да е ке почне да дава голови, само ме загрижува Маркович, никако да влезе во форма.

Остајго маркович 2 постава че биди ....
Него го нема сцепович... најмногу недостига по мое...
Како и да е циганиве минумун 3,4 -0 че ги победиме :)

Немав можност да ја гледам утакмицата, поради приватни обврски, но цело време бев во тек за резултатот... Среќен сум што почнавме со решетање на мрежите во клучниот дел во сезоната, и што конечно заличуваме на Шампиони, како што ни и доликува :)

Утре играме со Воша дома, од 18:30 часот, незгоден противник ни се (се враќа д-р Мо на ЈНА :(), но Парниот Ваљак нема право на кикс, и меље се пред себе... Идемооо :)

П.С. Головите против Рад, на едно видео :)
http://www.youtube.com/watch?v=0H1odBcXgOo&feature=related

Циганчињата одиграа 0-0 на гостувањето во Крагујевац, со Раднички 1923... Сега за сега разликата е 5 бода, но се надевам дека до 20:30 часот ќе биде 8 :)

Идемо Партизане...

Одиме....
И нека чује цео Нови Сад, каква група има овај град, фирмаши пи*ке увек побегну , у мурију да нас дркукају!
Але але але але але але але але, але але але фирмаши пи*ке највече!
Уз партизан одрасто сам ја, за војводину сада навијаа,пи*ка највеча,душа продана пола мадјар пола усташа!

Одиме....
И нека чује цео Нови Сад, каква група има овај град, фирмаши пи*ке увек побегну , у мурију да нас дркукају!
Але але але але але але але але, але але але фирмаши пи*ке највече!
Уз партизан одрасто сам ја, за војводину сада навијаа,пи*ка највеча,душа продана пола мадјар пола усташа!

Уз Партизан одраст'o ко Ја...

дајте линк бе ?

http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256

Што знам, променлива игра имаме у пм... Играме добро, нема реализација, две стативи, една на Илиќ, една на Едуардо, шут од два метра над гол на Илич, Томиќ од слободен малку над пречка... Овие Новосадските два пати дојдоа до гол, една неопасна ситуација, еден корнер и гол, у ку*ац...

Се надевам не се испукале со Рад, па им останало муниција и за второто полувреме... Ајмооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom