Не ми се верува еј, три 1000% шанси за гол, каде што топката требаше само да се шутне лагано во мрежата, ние ги промашивме...

... Ајде првата на Дијара, мудро шутираше немавме среќа, ама таа на Илиќ и на Дијара втората по центаршутот на Томиќ...
Од играта сум ептен задоволен, освен од задната линија... Ги ставивме во шише циганите, имаа два шута на гол и два гола, и една полушанса и еден удар од 25 метри... Тоа беше се од нив, ама си ги искористија шансите и имаат поволен резултат за реваншот, иако ништо не е готово...
Иванов и Рниќ денеска катастрофа жива, посебно Рниќ каде нема еден асален пас денеска дадено, се беше во нозите на циганите, толку да се нема координација и ориентација, Боже, Боже...
Средниот ред беше активен, Медо како заден одлично ги почнуваше акциите, им ги сечеше акциите... Бабовиќ и Томиќ доста активни по крилните позиции, Бабовиќ денеска се бореше како лав... Илиќ катастрофа, изгуби дуел за првиот гол (мада тука Иванов требаше да испуца, не да пимпла на 20 метри од гол), промаши нешто што не смее да се промаши, а и беше доста пасивен... На време беше изваден од игра... Вукиќ и Дијара добри денеска, едниот имаше убав шут покрај гол од 20-тина метри, додека Дијара немаше среќа денеска... По првиот удар топката удри во статива, додека во втората ситуација, топката му удри во костобранот
Ништо не е загубено, има реванш, мада ќе биде екстремно тешко... Јас Верувам...