Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Брат кое црно незгодно гостување,12 пати по ред ги тепаме на гости .
Мора да се добијат овие и тоа е,доста беше поклонување бодови.

Брат нема врска тоа, секогаш има крај на некоја серија... И без разлика, Карабурма е тешко освоива тврдина за тимовите у Србија, имаат млад тим и секогаш од кај нив испаѓале добри играчи... Се држат секогаш при врвот и не поклонуваат бодови :)

Како и да е, победивме, второ полувреме рутинирано... 3 бода и прекинување на поклонување бодови :)... Ајде Јагодинци нека бидат увертира за тоа што ќе биде наредната Среда во рупата :D

Еве ги и головите, кој не ја гледаше утакмицата... :)

голиште томич дае..како и цела утакмица игра најдобро според мене..слаба утакмица,не е тој Партизан што ги меле противниците..но да се надеваме дека влегува во форма пополека со оваа победа.

Утре од 17 часот играме со Јагодина пред празни трибини.

Победа над Палмина Јагодина :D, пред празни трибини со 4-0
Стрелци на головите беа, Дијара 2х и Илиќ Капитен 2х :D
Штета само, Волков се повреди и ќе паузира три недели, ама тука е Лазевски :)

Еве ги и головите... :)

Одлична увертира пред дербито на Чмаракана во Среда, за Куп од 19 часот... Нека продолжи доминацијата...

П.С. За Викендот :cool:
ВК Партизан - ВК Црвена Звезда 12-7
ОК Црвена Звезда - ОК Партизан 2-3
КК Црвена Звезда Дива - КК Партизан 69-84

Д О М И Н А Ц И Ј А

Утре од 19 часот почнува дербито.Ке биде интересна утакмица, звезда игра добро овој дел ама сепак утре игра против Партизан и очекувам победа или најмалку нерешено.
Еве го мојот предлог за стартни 11 :
Стојкович
Аксентијевич Иванов Рнич Лазевски

Медо

Томич Смилјанич ( Илич) Вукич(Бабович)

Диара Маркович

http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:35 ---
18.10 Po prvi put od njihovog sukoba, dve navijačke grupe Partizana zajedno su otpevale nekoliko pesama;

--- надополнето: 21 март 2012 во 18:45 ---
http://www.sportlemon.tv/v-2/18/42/v-384282.html
--- надополнето: 21 март 2012 во 19:57 ---
Губиме 1:0 на полувреме, примивме гол на наша грешка.Ако играме во второ полувреме како што игравме последните 20-25 мин ке дадеме гол.Ајмооооооооооо !!!

Што се секирате Дијара игра ќе ги прцне на крај :)
Играме боље,имавме неколку добри шанси,они единствената си ја искористија..Ќе видиме како ќе иде,ама ако вака продолжат ќе израмниме 100%

Не ми се верува еј, три 1000% шанси за гол, каде што топката требаше само да се шутне лагано во мрежата, ние ги промашивме... :facepalm:... Ајде првата на Дијара, мудро шутираше немавме среќа, ама таа на Илиќ и на Дијара втората по центаршутот на Томиќ... :mad:

Од играта сум ептен задоволен, освен од задната линија... Ги ставивме во шише циганите, имаа два шута на гол и два гола, и една полушанса и еден удар од 25 метри... Тоа беше се од нив, ама си ги искористија шансите и имаат поволен резултат за реваншот, иако ништо не е готово...

Иванов и Рниќ денеска катастрофа жива, посебно Рниќ каде нема еден асален пас денеска дадено, се беше во нозите на циганите, толку да се нема координација и ориентација, Боже, Боже...

Средниот ред беше активен, Медо како заден одлично ги почнуваше акциите, им ги сечеше акциите... Бабовиќ и Томиќ доста активни по крилните позиции, Бабовиќ денеска се бореше како лав... Илиќ катастрофа, изгуби дуел за првиот гол (мада тука Иванов требаше да испуца, не да пимпла на 20 метри од гол), промаши нешто што не смее да се промаши, а и беше доста пасивен... На време беше изваден од игра... Вукиќ и Дијара добри денеска, едниот имаше убав шут покрај гол од 20-тина метри, додека Дијара немаше среќа денеска... По првиот удар топката удри во статива, додека во втората ситуација, топката му удри во костобранот :confused:

Ништо не е загубено, има реванш, мада ќе биде екстремно тешко... Јас Верувам...

Тоа е едноставно немавме среќа.Исто и јас сум задоволен од играта, многу шанси но кога не сака, не сака ! Ги чекаме сега на ЈНА, и јас ВЕРУВАМ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom