Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
"Једна лепа вест...
Џовани Росо одбио да доџе са Грантом у Партизан"...

Насекаде се пишува, така да не верувам дека ќе се смени нешто, Аврам Грант е новиот тренер на Партизан, 800.000 евра по сезона... Многу ми е жал за Станојевиќ, но треба да му се даде шанса и на овој, да не испадне после да го величаме, а сега уште не седнат го плукаме...

Хвала ти Станоје, Бог ти дао Срече, Гробари те Никад, Заборавити нече...

Џорџе е Гробар во душа, не верувам да одбие доколку има понуда од Партизан...
Абе не се заебавај брат каков грант какви бакрачи треба да е ретард па на +10 да не освои иначе уше 10 титули да освое џабе е станоје имаше пак ке кажам невидена хемија со играчите и можда 70% од успехо се должеше на тоа.И треба да сванеме дека мајмунот сака со ова да се извади од гомната и дека сака т.е веке испра преку партизан тешки милиони и сеуште не ми е јасно како сите гробари(зборам за у србија) не се свестат и да се организира здрав бојкот и хајка против копиљот барем за тоа сме мајстори за разлика од циганите али као шо прочитав на еден форум тешко дека ке може нешо да се деси овај пуштил корења ептен фрла пари насекаде само за да остане така да едини начин е тоа ама по се изглеа нема таков јунак станавме и ние како ганците го сакаме клубот само на збор а не и на дело.Точно дека се закажа протест али не верувам ништо да се смене.Шо се однаса до џорџевич ја лично сметам дека нема потреба од него настрана гробарство и сето тоа.Све о свему тешко ни се пишува.

Абе не се заебавај брат каков грант какви бакрачи треба да е ретард па на +10 да не освои иначе уше 10 титули да освое џабе е станоје имаше пак ке кажам невидена хемија со играчите и можда 70% од успехо се должеше на тоа.И треба да сванеме дека мајмунот сака со ова да се извади од гомната и дека сака т.е веке испра преку партизан тешки милиони и сеуште не ми е јасно како сите гробари(зборам за у србија) не се свестат и да се организира здрав бојкот и хајка против копиљот барем за тоа сме мајстори за разлика од циганите али као шо прочитав на еден форум тешко дека ке може нешо да се деси овај пуштил корења ептен фрла пари насекаде само за да остане така да едини начин е тоа ама по се изглеа нема таков јунак станавме и ние како ганците го сакаме клубот само на збор а не и на дело.Точно дека се закажа протест али не верувам ништо да се смене.Шо се однаса до џорџевич ја лично сметам дека нема потреба од него настрана гробарство и сето тоа.Све о свему тешко ни се пишува.

Мене ми е се ова јасно, и дека постоеше голема хемија на релација тренер-играч(и), и да се ја прашувам, не би го менувал Станоје ниту за Грант, Ериксон и Лаудруп заедно (овие се спомнуваа како најсериозни кандидати)... Ама тоа е, ова се случува насекаде, во сите клубови, менуваат тренери, едни заминуваат, други доаѓаат... На овој лоповот треба да му се стави крај, не му е прв пат ова да го прави...

Само, спомнав некоја страна наназад, во негово време Партизан освојува титули во Првенство и Куп, играше Лига на Шампиони (мада он не е заслужен за ова, ама ете Претседател)... И сега има "ветер во грб", врзани се неколку души таму меѓусебно од УО и жарат и палат...

Ако успеат и овој пат Гробари да ја сменат управата, секоја им чест... Најпрво имавме проблеми, се бојкотираа натпревари додека беше Зеко лоповот, сега овој дојде на ред... Се надевам, му се ближи крајот...

Хахахахахаа, овој кога изјави дека на рачун на Партизан не изел ниту бурек, Крстајиќ му врати "Незнам за бурек, ама знам колку има испиено на сметка на Партизан" :D

"Osim transparenata i pesama, okupljeni navijači i na druge načine iskazuju nezadovoljstvo upravom, pa su tako doneli i burek za potpredsednika Mileta Jovičića"

Слики од денеска

21cz136.jpg

ztxd1e.jpg

16kcio6.jpg

fwujbl.jpg

295qbr.jpg

Изјавата на Станојевиќ
http://www.youtube.com/watch?v=AnitmseQS6c

Неверојатна е управава стварно немаат излес никој не ги сака а си тераат :)

Џурич е еден педер на чело на една сурија клошари шо си го гледаат својот џеб !! Ако поради нешто во ситуацијава ќе ми биде мака тоа е Сале :/ човекот е неправедно избркан од клубот и овие глупости што денеска се случија се серија изливи на Џурич дека сака да има диктатура во ПФК. По ова сум повеќе од уверен дека изјавата на Тејго шо беше за Сале дека не го пуштал да игра има некаква врска со Џурич. Тој уствари има ставено масло во многу работи шо сака да ги прикрива за да може да таложи пари на својата банкарска сметка. Се убаво шо кажуваат дека имаат кредити,рати и незнам ти уште шо за отплаќање ама таа сума што се врти по весниците :) е реална за жал сума која никоаш Партизан нема да ја види повеќе назад. Сега едино што се надевам е Дисциплинскаата комисија да изгласа недоверба на Џурич и неговото раководство и со тоа да го разреши педерот. Со тоа би се вратил и Крстајич во Партизан :) и многу работи се надевам дека потоа би дошле на свое место.

ко прво да кажам не сум навивач на Партизан
али ова вашиов тренер што праи е жива бламажа, прво си иде, па ајде не, знам дека ќе ме избркаат барем ќе ми исплатат плати... Грант не е лош тренер за knock-out со Челзи стигна до финале на Лига на Шампиони (јест да Мурињо му оставил тим, али што не стигна Мурињо со Челзи у финале?!), со Портсмунт играше ФА Куп финале... така да убаво ќе биде да влезе у Лига на Шампиони, и 800к нека му дадат плата и така лоповиве нема толку пари за играч да дадат. Станоје го видовме влезе у Лига на Шампиони бод не освои, испадна од Генк, па после од они келнерине, зидарине и плочкарите. Наша Звезда никад послаба не беше, и мислам претходните 4 год, било кој тренер со Партизан ќе освојуваше. Искрено сакам и Партизан и Звезда да играат барем Куп Уефа, па и Војводина, не 5 год. да чекаме за да играме во Европа, се работи за српски фудбал не за некој си лопови и преваранти

Погледнете на 5:52 ...... Сунце изнад ХУМСКЕ улице, за победе, за миран сан, за ТИТУЛЕ, за ПАРТИЗАН !!! Се наежив еј.... ТИ СИ ПРВИ ТРЕНЕР СТАНОЈЕЕЕЕЕ !!!
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 00:58 ---
ко прво да кажам не сум навивач на Партизан
али ова вашиов тренер што праи е жива бламажа, прво си иде, па ајде не, знам дека ќе ме избркаат барем ќе ми исплатат плати... Грант не е лош тренер за knock-out со Челзи стигна до финале на Лига на Шампиони (јест да Мурињо му оставил тим, али што не стигна Мурињо со Челзи у финале?!), со Портсмунт играше ФА Куп финале... така да убаво ќе биде да влезе у Лига на Шампиони, и 800к нека му дадат плата и така лоповиве нема толку пари за играч да дадат. Станоје го видовме влезе у Лига на Шампиони бод не освои, испадна од Генк, па после од они келнерине, зидарине и плочкарите. Наша Звезда никад послаба не беше, и мислам претходните 4 год, било кој тренер со Партизан ќе освојуваше. Искрено сакам и Партизан и Звезда да играат барем Куп Уефа, па и Војводина, не 5 год. да чекаме за да играме во Европа, се работи за српски фудбал не за некој си лопови и преваранти

Станојевич ни донесе многу радост, направи голем успех со Партизан за кратко време, се секаваш на победата против Андерлехт на гостински терен..... се славеше насекаде, звезда ја ебе*е кога сака.Станојевич е нашиот тренер !

Значи луѓе вака:Глеам нешто се спомнува као Грант добар тренер ова она некој спомна се враќал па се откажувал станоје те било за пари вака онака...АЛО БРЕ па не е стварта ни у титулите ни лига шампиона ни такви срања битни се некои ствари кои шо со пари не се купуваат.На пример?Па нема ваљда да очекувате грант после победа у дерби да пее со гробари да се радува као прави гробар да знае да подгрее атмосфера ЕДНОСТАВНО ТОА Е МРТВИЛО од атмосфера!!И немојте сеа да ми кажува некој прикаски рајко петко коа сите знаеме шо треба да се направе да не се повторувам самио а и другите.Само не ми е јасно пак ке кажам кај се сеа тие "ГРОБАРИ"(читај пи*ки платенички) кои толку го сакаа партизан,станоје и све остало да дадат подршка пошто се знае како и шо се прави ако си против управа и каква масовност треба да се има и да не се лажеме погледнете колку малце народ имаше на протестот.И некој спомна дисциплинска комисија да го сменела џуро???АЛО БРЕ???Која је*бена комисија да не се занесуваме.
П.С Значи шо ти е арамија човече!!

За парите што му ги даваат на грант,можат да се најдат 2ца топ играчи.900 илјадарки ејјј.

400 000 + 400 000 ако влезе во Лига на Шампиони мислам дека муе договорот :)

Вукич веќе не е играч на партизан и официјално така изјавил Наџ.Иначе прочитав дека Воша најверотно ке потпише со Мореира.(Браво бе сланинари)
П.С Само погледајте го претставувањето на Грант и изјавата на Таксистот па човече колку е само загубен не знае да откине како се само познава по фацата дека е нервозен дека има ВЕЛИКУ МУКУ!!
http://bambuser.com/channel/strange/broadcast/2288423
ха ха ха ха а шо ме насмеа у целите овиа срања е коа го прашаа кој му бил везата со кој преговарал со партизан и оваа шо преведува вика "пенис" а уствари човеко се викал пини:хахахахахахахах

Се збори дека преговараме со Карлтон Кол,у Вест Хем игра моментално ,звер напаѓач !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom