Абе не се заебавај брат каков грант какви бакрачи треба да е ретард па на +10 да не освои иначе уше 10 титули да освое џабе е станоје имаше пак ке кажам невидена хемија со играчите и можда 70% од успехо се должеше на тоа.И треба да сванеме дека мајмунот сака со ова да се извади од гомната и дека сака т.е веке испра преку партизан тешки милиони и сеуште не ми е јасно како сите гробари(зборам за у србија) не се свестат и да се организира здрав бојкот и хајка против копиљот барем за тоа сме мајстори за разлика од циганите али као шо прочитав на еден форум тешко дека ке може нешо да се деси овај пуштил корења ептен фрла пари насекаде само за да остане така да едини начин е тоа ама по се изглеа нема таков јунак станавме и ние како ганците го сакаме клубот само на збор а не и на дело.Точно дека се закажа протест али не верувам ништо да се смене.Шо се однаса до џорџевич ја лично сметам дека нема потреба од него настрана гробарство и сето тоа.Све о свему тешко ни се пишува.
Мене ми е се ова јасно, и дека постоеше голема хемија на релација тренер-играч(и), и да се ја прашувам, не би го менувал Станоје ниту за Грант, Ериксон и Лаудруп заедно (овие се спомнуваа како најсериозни кандидати)... Ама тоа е, ова се случува насекаде, во сите клубови, менуваат тренери, едни заминуваат, други доаѓаат... На овој лоповот треба да му се стави крај, не му е прв пат ова да го прави...
Само, спомнав некоја страна наназад, во негово време Партизан освојува титули во Првенство и Куп, играше Лига на Шампиони (мада он не е заслужен за ова, ама ете Претседател)... И сега има "ветер во грб", врзани се неколку души таму меѓусебно од УО и жарат и палат...
Ако успеат и овој пат Гробари да ја сменат управата, секоја им чест... Најпрво имавме проблеми, се бојкотираа натпревари додека беше Зеко лоповот, сега овој дојде на ред... Се надевам, му се ближи крајот...
Хахахахахаа, овој кога изјави дека на рачун на Партизан не изел ниту бурек, Крстајиќ му врати "Незнам за бурек, ама знам колку има испиено на сметка на Партизан"
"Osim transparenata i pesama, okupljeni navijači i na druge načine iskazuju nezadovoljstvo upravom, pa su tako doneli i burek za potpredsednika Mileta Jovičića"
Слики од денеска
Изјавата на Станојевиќ
http://www.youtube.com/watch?v=AnitmseQS6c