Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
morece edno ., niv gi imam gledano vo zhivo na stadion jna ., taka togash go narekuvaa.,....a ti odi vo videoteka pa pobaraj ja kasetata koga partizan igra so manchester ., i prvata i vtorata utakmica.,... koga se storivme vice shampioni......i pak togash so sudii ne zaebaa..... od vcherashen partizanovec wow mi se
![]()
za ovaa ekipa ti zboruvam ., direkt vo zhivo ., ati prashuvaj dedovci i tatkoti![]()
Дечко, улетуваш како падобранец, ниту се декларираш како Партизановец ниту ништо... Помислив ќе гњавиш како и звездашите со Несрпски Партизан, односно дека во тимот играле играчи како Јусуфи, Вокри и остали... Гледам за 3-4 месеци имаш 3000+ мислења, па си помислив дека билдаш постови каде стасаш... Такви ги има со лопата да ги ринеш... Затоа и ти пишав дали имаш проблем...
Доколку си Партизановец, повели на дружење, уште поубаво, што повеќе членови, тоа поубаво... Немора одма со го*на, повраќања, и ред други работи...
Јас многу убаво ја знам Историјата на Партизан и кој играчи играле и дека било наместено финалето со Реал Мадрид 66-та (барем така ми имаат кажувано постарите, не сум ни бил во план тогаш)... Полувреме 1-0 за нас, на крај 2-1 за Реал Мадрид...
И да, такви слики како таа погоре и многу други ми стојат дома урамени, тоа се чисто богатство