Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
more :гомце: ce edno ., niv gi imam gledano vo zhivo na stadion jna ., taka togash go narekuvaa.,....a ti odi vo videoteka pa pobaraj ja kasetata koga partizan igra so manchester ., i prvata i vtorata utakmica.,... koga se storivme vice shampioni......i pak togash so sudii ne zaebaa..... od vcherashen partizanovec wow mi se:sick:

250px-FK_Partizan_1965-66.jpg

za ovaa ekipa ti zboruvam ., direkt vo zhivo ., ati prashuvaj dedovci i tatkoti:drk:

Дечко, улетуваш како падобранец, ниту се декларираш како Партизановец ниту ништо... Помислив ќе гњавиш како и звездашите со Несрпски Партизан, односно дека во тимот играле играчи како Јусуфи, Вокри и остали... Гледам за 3-4 месеци имаш 3000+ мислења, па си помислив дека билдаш постови каде стасаш... Такви ги има со лопата да ги ринеш... Затоа и ти пишав дали имаш проблем...

Доколку си Партизановец, повели на дружење, уште поубаво, што повеќе членови, тоа поубаво... Немора одма со го*на, повраќања, и ред други работи...

Јас многу убаво ја знам Историјата на Партизан и кој играчи играле и дека било наместено финалето со Реал Мадрид 66-та (барем така ми имаат кажувано постарите, не сум ни бил во план тогаш)... Полувреме 1-0 за нас, на крај 2-1 за Реал Мадрид...

И да, такви слики како таа погоре и многу други ми стојат дома урамени, тоа се чисто богатство :D

Дечко, улетуваш како падобранец, ниту се декларираш како Партизановец ниту ништо... Помислив ќе гњавиш како и звездашите со Несрпски Партизан, односно дека во тимот играле играчи како Јусуфи, Вокри и остали... Гледам за 3-4 месеци имаш 3000+ мислења, па си помислив дека билдаш постови каде стасаш... Такви ги има со лопата да ги ринеш... Затоа и ти пишав дали имаш проблем...

Доколку си Партизановец, повели на дружење, уште поубаво, што повеќе членови, тоа поубаво... Немора одма со го*на, повраќања, и ред други работи...

Јас многу убаво ја знам Историјата на Партизан и кој играчи играле и дека било наместено финалето со Реал Мадрид 66-та (барем така ми имаат кажувано постарите, не сум ни бил во план тогаш)... Полувреме 1-0 за нас, на крај 2-1 за Реал Мадрид...

И да, такви слики како таа погоре и многу други ми стојат дома урамени, тоа се чисто богатство :D
edno zborche i te chestam kafe ., grobar aj seti se koe., a inaku ., partizanovec josh od tatina muda.,...................smrt na ciganite sloboda za narodot:sneaky: partizanovec

edno zborche i te chestam kafe ., grobar aj seti se koe., a inaku ., partizanovec josh od tatina muda.,...................smrt na ciganite sloboda za narodot:sneaky: partizanovec

На што треба да се однаса тоа зборче, од прилика? Асоцијација :D

Денес во 15:00 часот ја играме последната утакмица на ЈНА за оваа година, против непоразените до сега, Раднички Крагујевац :)

Све е убаво само едно нешто неможам да си објаснам: како може такви зицери да промашува шчепович НЕ МИ Е ЈАСНО КАКО МОЖЕ!!!!????

Браво за победава,скептик некако бев за утакмицава ,мислев икс ќе изиграме ама секоја чест,газат момците !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom