Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно глупо што се разделија навивачиве, пола југ празен. Дали има некој инфо. кој се степал пред надпреварот на стадион. Нашите меѓу себе или со циганите?
--- надополнето: Nov 27, 2011 11:35 PM ---
Стварно глупо што се разделија навивачиве, пола југ празен. Дали има некој инфо. кој се степал пред натпреварот на стадион. Нашите меѓу себе или со циганите?

Ауууу, сега малку сум потсмирен, ама вчера цела вечер ќе пукнев од радост, си прославив максимално... Како ги е*навме во сред глувчја рупа, мераци, мераци... Им свирнаа пенал, непостоечки, ама ако, на крај испадна на виделина вистината... И тие позади голот колку се без осет, не му го помрднаа голот на циганот, може ќе погодеше :icon_lol:

Чудна температура во Белград, на улица Хумска +7 степени, a на Љутице Богдана ќе измрзнат, 7 степени испод нулата :P... Вукиќ им ги скрши кичмите на циганчињата, како само си се прошета низ одбраната :D

Ме радува и бројноста на Гробари, фул ЈУГ колку што им беше дозволено, надвор останале многу без карти... На ИСТОК исто така, на почетокот имало фрка, се мавале со столици и бакљи ама се смирило брзо, потоа заедно скандираа Перовиќ Иван...

Се надевам дека вчерашната утакмица ќе биде почеток на враќање на стариот Југ и да се реши што е можно побрзо (доколку е возможно) оваа борба за превласт...

Гробари С'тобом све до Победе...

Гледајте ги сликите од демотивациите :pos::pos:
Евандро: "Судија јел може челенџ?":pos::pos::pos:

Еве и некоја слика од вчера :D

wu19js.jpg

2nvz5fm.jpg

ouwr9g.jpg

awynmg.jpg

ddouwi.jpg

2j670vr.jpg

2nlwllt.jpg

iojew3.jpg

И најубавата според мене :D
2s8jpxz.jpg

Како ги заеба станоевиќ уште не се свесни.Ги остави да трчаат овие се напалија и се уморија,после следи пад на концентрација и бап 2 гола.Ајт на здравје до следното дерби.Тактички Сале го отвори Роби,неколку паметни одлуки донесе околу тимот(на пр.лазевски да игра),ги постави топ и тоа е.Не дека беше убаво за гледање,ама резултатот е битен.
П.С.Моментот кога цела маракана заќутува при првиот гол.Priceless

"Па лепо каже Чарлс Баркли - ШТА УЛАЗИШ У ТРКУ КАД СИ СЛАБИЈИ!!"
Јбг цигани боле ве "џони" вие го имате Бари 91 за другото мање битно тука е партизан да се мачи веке 5 години по ред СРАМОТА. муахахахахаха:pos:

Vraca se ciga tuzan kuci sa derbija i pita ga keva: "sta ima novo sine" ... a ciga ce: "nista kevo sve po starom" :D

problem si samsebe ............kakov partizanovec si ti ., a vamu ne znaesh za shoshkik golman na partizan .... par exelans ...jusufi ..bek....reprezentativec.......vasovik shpic igrach.....i ti si mi bil nekoj partizanovec .......aloooooooo smasebe problem

normal_3D_Partizan_football_club_pfc_wallpaper.jpg

Опуштено шутраче, не ми кажувај ти кој се тие играчи... Ти ги спомнале дедо ти и татко ти и дојде како падобранец да се пофалиш дека си дознал три играчи на Партизан од 60-тите - 70-тите години... Голем успех шутраче, голем успех...

more :гомце: ce edno ., niv gi imam gledano vo zhivo na stadion jna ., taka togash go narekuvaa.,....a ti odi vo videoteka pa pobaraj ja kasetata koga partizan igra so manchester ., i prvata i vtorata utakmica.,... koga se storivme vice shampioni......i pak togash so sudii ne zaebaa..... od vcherashen partizanovec wow mi se:sick:

250px-FK_Partizan_1965-66.jpg

za ovaa ekipa ti zboruvam ., direkt vo zhivo ., ati prashuvaj dedovci i tatkoti:drk:

Добро бе смалите тензија малце ајде не бидете ко звездашите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom