Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
На крај нема воопшто да има пренос :mad:

На Тв Прва ќе има, а јас таа не ја фаќам, fuck... Кој најде линкови, нека постира овде да не направам ршум :D

Можните состави за утре :D

wi4zs0.jpg

Одете на темава.Прво симнете го тоа програмчето VLC media player.Потоа симнете го ова што е ставено во hyperlink и ќе си гледате на раат.Сликата е стакло и многу малку сецка.Уживајте :)
Јас го симнав нема вируси :icon_lol:
Ајде уште малку па да ги тепаме циганиве

На Тв Прва ќе има, а јас таа не ја фаќам, fuck... Кој најде линкови, нека постира овде да не направам ршум :D

Можните состави за утре :D

wi4zs0.jpg
Теоретска шанса нема да биде овој состав,мислам на нашиов,циганиве што сакаат нека прават,мислам дека Дијара ќе почне пред Лазар и дека сигурно ќе игра Саша Илиќ а не Бабовиќ,можно е и Лола у прв тим,ќе има некое изненадување од СС осеќам :)

Кој и да игра треба срце да оставина терен, оваа утакмица за нас е меч топка на првенството ако победиме сигурно сме шампиони. Диара и МАркец во напад. Пренос има за тие сто имаат сателитски антени на Ал џезеира 6 и на Полскиот оранж. 13 исток.Оптимиста сум голем мислам дека нема да изгубиме. Напред Партизан

Одете на темава.Прво симнете го тоа програмчето VLC media player.Потоа симнете го ова што е ставено во hyperlink и ќе си гледате на раат.Сликата е стакло и многу малку сецка.Уживајте :)
Јас го симнав нема вируси :icon_lol:
Ајде уште малку па да ги тепаме циганиве

Инсталирав VLC media player (тоа со портокаловата капа :)), потоа го симнав и ова што е ставено на hyperlink... Потоа вклучувам VLC и нема ништо... Каде да ги најдам програмите? Дај да ја оправам работата побрзо, кажувајте додека е време :D

Рано ти е за програма почекај 15 тина минути пред почеток на утакмицата, сега и да сакаш нема ништо. Линк сигурно за вечер ке биде објавен и на Партизан нет поднаслов форум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom