Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Значи на глупостите им нема крај!!Значи прочанство се наставља.
Koliko se razlikuju navijači Partizana i Crvene zvezde najbolje prikazuje anketa koju su sprovele razne srpske medije u kojoj se bira novi šampion u fudbalu i traži se razlog. Kod navijača Partizana glavni razlog je da smo bolji na terenu i van njega, a kod komšije glavni razlog je “pa vreme je”. Zaista neverovatno razmišljanje. Pa vreme je da budu prvi, jer je Partizan uzeo poslednje četiri titule. Kad bi po tome išao, slobodno mogu da kažem da je vreme da i ja kresnem Mariju Kilibardu, jer “vreme je”, ali svastan sam da će to ostati samo puki san, isto kao što će i Zvezda uzeti titulu, jer “vreme je”.
И сеа шо каже Аџичева свинска глава на овоа:

Dileme nema, kad je borba za titulu u pitanju.

- Crvena zvezda može i mora do titule. Možemo jer imamo, po meni, najbolji tim u Srbiji, a moramo jer četiri godine nismo bili šampioni i taj post je predugačak za Crvenu zvezdu – jasan je Ivan Adžić.

хе хе хе

Значи на глупостите им нема крај!!Значи прочанство се наставља.
Koliko se razlikuju navijači Partizana i Crvene zvezde najbolje prikazuje anketa koju su sprovele razne srpske medije u kojoj se bira novi šampion u fudbalu i traži se razlog. Kod navijača Partizana glavni razlog je da smo bolji na terenu i van njega, a kod komšije glavni razlog je “pa vreme je”. Zaista neverovatno razmišljanje. Pa vreme je da budu prvi, jer je Partizan uzeo poslednje četiri titule. Kad bi po tome išao, slobodno mogu da kažem da je vreme da i ja kresnem Mariju Kilibardu, jer “vreme je”, ali svastan sam da će to ostati samo puki san, isto kao što će i Zvezda uzeti titulu, jer “vreme je”.
И сеа шо каже Аџичева свинска глава на овоа:

Dileme nema, kad je borba za titulu u pitanju.

- Crvena zvezda može i mora do titule. Možemo jer imamo, po meni, najbolji tim u Srbiji, a moramo jer četiri godine nismo bili šampioni i taj post je predugačak za Crvenu zvezdu – jasan je Ivan Adžić.

хе хе хе
И они и вие у моментов сте срање,така да ќе биде густо оваа сезона.Не би ме изненадило да земат титула,иаку вие сте за нијанса подобри.

И они и вие у моментов сте срање,така да ќе биде густо оваа сезона.Не би ме изненадило да земат титула,иаку вие сте за нијанса подобри.

Играчки гледано, Звезда неможе со Партизан, како што Партизан со овие играчи неможеше во Европа... Е сега, точно дека моменталната состојба во Партизан е катастрофална, ама ни кај комшиките не цветаат рози... Едино ако нешто не се намести, со судии или од федерација (што не верувам, ама во Србија се е можно), тогаш циганите можат да земат титула, вака мислам дека каде каде имаме подобра екипа од нивната :D

Играчки гледано, Звезда неможе со Партизан, како што Партизан со овие играчи неможеше во Европа... Е сега, точно дека моменталната состојба во Партизан е катастрофална, ама ни кај комшиките не цветаат рози... Едино ако нешто не се намести, со судии или од федерација (што не верувам, ама во Србија се е можно), тогаш циганите можат да земат титула, вака мислам дека каде каде имаме подобра екипа од нивната :D
Да,де.Знам дека сте подобри,но мислам дека јазот оваа година е многу помал од претходните.Иаку гледам ни кај нив не им цветаа ружи.И тие си распродадоа тоа што вреди и што може да отиде во странство.Сепак не би ги отпишал нив така самоуверено.Се случувало да еме титула и играчки послаба екипа.......

pukna uste edna bruka protiv eikpa od 3 srbska liga :mad: znaci.....svasta
denes debitirase KONECNO i Anderson:confused: se vrati i nasiov Aleksandar.L... Diara 2 gola:cuc: inace primivme 3 gola so Stojkovoc na gol i rnic nazad :confused:
UPRAVA NAPOLJE!!!!! STOJANE OSTANI!!!!

pozz grobari !!!

Станојевич не е вејке тренер на Партизан.Нов тренер е Зоран Милинкович.
П.С Фала ти Станоје, нема да заборавиме што направи за Партизан !!!!!

Ова официјално е дека тренер е Киза ?

Знам дека со него сте преговарале подолго време, затоа беше и сменет од Бата Кан-Кан.

Хмм, не сакам многу да коментирам за вас, али мислам дека овој потег е понижувачки и од ваша и од страна на Милинковиќ.

На играчки ,тактички план,побрзо се средуваат работите...
Со поделбите на навивачката трибина потешко ќе оди,премногу подгрупи,премногу струи......
Се повторува историјата повторно....
Многу се подобрија Гробари во последните години по обединувањето,со повторна поделба,групата ќе изгуби многу на квалитет...

Ја очекував оваа оставка од Станоје, после тоа што го изнесе во јавност, што изнесе многу работи на виделина, нема тука многу што да се зборува, ќе му се заблагодарам од се срце на Станоје за освоените титули во Првенство и Куп, за победите во дерби-дуелите и највеќе за пласманот во ЛШ... А, таа гнида лоповска што седи уште во фотеља, што побрзо да го напушти Партизан... Си одат луѓе што се заслужни за овие успеси, а остануваат лопови... Управа Напоље !!!

Многу лоша ситуација во клубот, нема пласман во Европа, пораз од Севојно, пораз од третолигаш во пријателски дуел, Станоје и Крстајиќ си одат, што е голема загуба, доаѓа тренер што не е во тој ранг за да го води овој клуб, гомното Џуриќ останува, поделба на Гробари, сега нешто се најавува и бојкот... А, таман игравме ЛШ, таман направивме една доминација во Србија, таман Гробари беа обединети и сложни како никогаш досега... И, одеднаш се се руши како кула од карти... Ќе треба време да се залечат раните во клубот, ќе треба време да се истрга се што е штетно во Гробари и да се постават луѓе кој правилно ќе ја водат групата, и да навиваат луѓе кој вистински го сакаат клубот, не само од интерес... И, ќе треба да помине некое време за да бидеме пак како една фамилија...

Дај Боже, што побрзо да се средат овие работи и навивачите да го водат клубот кон нови успеси и пласман во Европа...

http://www.grobari.net/2011/09/02/uzivo-kraj-sednice-obrt-u-partizanu-stanojevic-ostaje/

Еве нешто ново, но додека не излезе Станојевич или Крстајич да кажат што ке се случи не верувам на никого.
--- надополнето: Sep 2, 2011 11:34 AM ---
http://www.mondo.rs/s216541/Sport/Sport/Fudbal/Krstajic_i_Stanojevic_ostaju_u_Partizanu.html

Kakvi obrti u Humskoj!
Tek što je završena višečasovna sednica Upravnog odbora FK Partizan, portparol crno-belih Marko Vjetrović izašao je pred novinare i saopštio ovo: "Stanojević i Krstajić vode ekipu na Sardiniju, na prijateljski meč protiv Kaljarija u subotu!".

Ајдееееее!!!пукна бруката мада да не знае чоек на шо да верува една вака други онака.Али ај да сочекаме па да видиме.Јас кажав ако дојде милинкович заедно со џурич = ПРОПАСТ.Станоје со крле и наџ мора да останат иначе ни нема спас(ако веке и не е све загубено) али и ако ја подариме титулата нека биде тоа со нив на чело а не со некои инвалиди.Али и по цена на пропаст ако и официјално ги сменат крле рекол дека ке каже све а тоа све се однаса на кој друг него на ѓубрето Џурич.Реков колку и да е болно али сепак нека знае јавноста со каква бараба си имаме работа.ЏУРИЧУ ЦИГАНЕ!!!ж

Stanojević oteran, Krstajić pred ostavkom

Kao što se i očekivalo govna iz uprave fudbalskog kluba Partizan su oterala trenera Partizana Alksandra Stanojevića, a sportski direktor Mladen Krstajić je pred ostavkom. Sutra u 9:00h sve će biti jasno, a Krstajić je rekao da će sve da kaže u to vreme, i najverovatnije objavi ostavku.
Lopurde iz Politbiroa su se sastale i uz kaficu rešile da oteraju trenera koji je doneo dve titule šampiona i plasman u Ligu šampiona, ali ove godine, pošto su mu prodali ceo tim, i to u poslednji sekund, nije uspeo da se plasira ni u Ligu Evrope. Verovatno bi mu to i oprostili, ali kad se drznuo, rešio da progovori na KZŠ, i kaže istinu, to nisu mogli da dozvole. Da neko ko radi u Partizanu uperi prst i kaže da predsednik laže, iako je to svima jasno.
Novi trener Partizana će najverovatnije biti ono govno koje je povuklo tim u finalu kupa Srbije, Milinković. On će svakako biti najomrženiji trener u istoriji Partizana, iako je bio nekada naš igrač (dve utakmice).
U ime većine navijača Partizana, pogotovo onih koji ne pripadaju plaćenicima sa južne tribine, slobodno mogu da poručim Politbirou, za ovo ćete da platite bando lopovska! Do sada smo pokušavali da bar koliko-toliko budemo neutralni, a reagovali smo samo povremeno. Od danas objavljujemo vam otvoren rat, jer sa govnima se drugačije ne može.
Duriću, govno jedno cigansko, marš iz Partizana i povedi ostale parazite!
UPRAVA NAPOLJE!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom