''МЛАДЕН КРСТАЈИЋ ПОРУЧИО МИНИСТРУ ВУКУ ЈЕРЕМИЋУ
Током посете фудбалерима Црвене звезде на припремама у Аустрији, шеф дипломатије, Вук Јеремић је између осталог рекао:
- Да знате, има нас у Србији који навијамо за Звезду. Има нас мало, али нас има. Ви знате да следеће године Партизан не сме да буде првак земље. То је велики задатак. Урадићемо све што можемо да се помогне, али ипак је све на вама.
Спортски директор црно-белих, Младен Крстајић, реплицирао је министру спољних послова Вуку Јеремићу поводом његове изјаве да „Партизан следеће године не сме да буде првак”.
- Никад се нисам бавио политиком, нити за то имам смисла. Интересује ме само спорт. Свако може да изнесе јавно своје мишљење, али да сам на његовом месту, бавио бих се другим питањима, на пример кад ћемо ући у Европску унију. Ко ће бити првак показаће се на терену – рекао је Крстајић.''
И ај сеа де!!!И уште кој треба да застане на нивна страна за да бидат шампи(Њ)они???Али џабе братчеее!!!Остана уште еден СКРИЕН адут?Ама овај е ептен СКРИЕН.Стани друже Тито да биде ЦЗ првак! БЉАК!!??