Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Во денешен Српски Спорт пишува дека дефинитивно Мореира не е спремен за денешната утакмица.
И јас очекувам победа ама добри се Спартак и со 1-0 од пенал во 93-та минута би бил задоволен :)

Се надевам дека ке е спремен за арсенал со него во тимот многу полесно ке победиме

Очекувам денес победа без примен гол и најмалку 2-3 дадени. Би сакал да го видам Мореира во тимот ако не денес тогаш против арсенал на местото на Томич

Не не.Ако игра тогаш ке биде на местото на Смилјанич.

Камара и Илич се сигурни а мислам и Смилјанич(му да давам предност пред Петрович зошто е побрз а арсенал игра доста брзо на средината) би сакал Мореира да е четвртиот или пак Бабович не би сакал пак да го гледам Томич како ке ја успори секоја акција и ниеден употреблив ценатаршут од него. Време е малку да ја осети клупата и на натревар од ЛШ

Томич ни е еден од најдобрите играчи.Знае понекогаш да претера со дриблинзите но некогаш знае и да им скрши по некое ребро :)
П.С Ме зафркаваш за Бабович ? :)

Томич ни беше еден од најдобрите играчи блесна уште кога го префлија во првиот тим и вистина одигра неколку цолидни партии тогаш но оваа сезона е далеку од очекуваното од него а Бабович не е само во форма инаку е добар играч има голема техника може да напреви потег кој е потребен на еден таков натпревар така да не те зафркавам би сакал него да го видам во првиот тим пред Томич

Уште е 0-0 ,нивниот голман одбрани се живо.

Срамота можат за ова да се извадат само со победа против арсенал :@

Епа сега не можеме ние се да тепаме, има и вакви утакмици.У бол и радости ГРОБАРИ смо остали :) :smir:

Ако Томиќ е еден од најдобрите играчи у Партизан ондак јас сум космонаут!
Најслаба алка ни е во тимот дефинитивно,кога ќе се среди со Мо,со повредата,Томиќ ќе седне на клупа,со Камара,Илиќ и Мореира да играме,тоа ќе биде фудбал,уште кога ќе се додаде Петровиќ мераци ќе биде ,не да го гледаме роналдо финти како прави .

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МАНЦЕ!!! Ќе живееш вечно во нас!!, Слава ти!! :cuc:

Кога можат ВБА, зошто да не можеме и ние :):):)
Ќе има љубов во вторник:)

Ако Томиќ е еден од најдобрите играчи у Партизан ондак јас сум космонаут!
Најслаба алка ни е во тимот дефинитивно,кога ќе се среди со Мо,со повредата,Томиќ ќе седне на клупа,со Камара,Илиќ и Мореира да играме,тоа ќе биде фудбал,уште кога ќе се додаде Петровиќ мераци ќе биде ,не да го гледаме роналдо финти како прави .

Потполно си во право само едно неможам да разберам во овај систем на ротација на Станојевич зошто секогаш Томич мора да е во првиот тим нека го седни малку и него да ја осети клупата можеби ке е и подобар после...да речам онај стариот Томич што го гледавме минатите сезони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom