Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Во денешен Српски Спорт пишува дека дефинитивно Мореира не е спремен за денешната утакмица.
И јас очекувам победа ама добри се Спартак и со 1-0 од пенал во 93-та минута би бил задоволен :)

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Се надевам дека ке е спремен за арсенал со него во тимот многу полесно ке победиме

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Очекувам денес победа без примен гол и најмалку 2-3 дадени. Би сакал да го видам Мореира во тимот ако не денес тогаш против арсенал на местото на Томич
Не не.Ако игра тогаш ке биде на местото на Смилјанич.

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Камара и Илич се сигурни а мислам и Смилјанич(му да давам предност пред Петрович зошто е побрз а арсенал игра доста брзо на средината) би сакал Мореира да е четвртиот или пак Бабович не би сакал пак да го гледам Томич како ке ја успори секоја акција и ниеден употреблив ценатаршут од него. Време е малку да ја осети клупата и на натревар од ЛШ

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Томич ни е еден од најдобрите играчи.Знае понекогаш да претера со дриблинзите но некогаш знае и да им скрши по некое ребро :)
П.С Ме зафркаваш за Бабович ? :)

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Томич ни беше еден од најдобрите играчи блесна уште кога го префлија во првиот тим и вистина одигра неколку цолидни партии тогаш но оваа сезона е далеку од очекуваното од него а Бабович не е само во форма инаку е добар играч има голема техника може да напреви потег кој е потребен на еден таков натпревар така да не те зафркавам би сакал него да го видам во првиот тим пред Томич

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Уште е 0-0 ,нивниот голман одбрани се живо.

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Срамота можат за ова да се извадат само со победа против арсенал :mad:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Епа сега не можеме ние се да тепаме, има и вакви утакмици.У бол и радости ГРОБАРИ смо остали :) :smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ако Томиќ е еден од најдобрите играчи у Партизан ондак јас сум космонаут!
Најслаба алка ни е во тимот дефинитивно,кога ќе се среди со Мо,со повредата,Томиќ ќе седне на клупа,со Камара,Илиќ и Мореира да играме,тоа ќе биде фудбал,уште кога ќе се додаде Петровиќ мераци ќе биде ,не да го гледаме роналдо финти како прави .

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН МАНЦЕ!!! Ќе живееш вечно во нас!!, Слава ти!! :cuc:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Кога можат ВБА, зошто да не можеме и ние :):):)
Ќе има љубов во вторник:)

Член од
24 септември 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Ако Томиќ е еден од најдобрите играчи у Партизан ондак јас сум космонаут!
Најслаба алка ни е во тимот дефинитивно,кога ќе се среди со Мо,со повредата,Томиќ ќе седне на клупа,со Камара,Илиќ и Мореира да играме,тоа ќе биде фудбал,уште кога ќе се додаде Петровиќ мераци ќе биде ,не да го гледаме роналдо финти како прави .
Потполно си во право само едно неможам да разберам во овај систем на ротација на Станојевич зошто секогаш Томич мора да е во првиот тим нека го седни малку и него да ја осети клупата можеби ке е и подобар после...да речам онај стариот Томич што го гледавме минатите сезони

Kajgana Shop

На врв Bottom