Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

песнава во аудио може некој да ми ја даде на мсн или на профил нека ми даде линк да ја симнам

Лоша вест,Мореира не сака да тренира,не е во прашање повредата туку неисплатените премии кои се на се изнесуваат околу 450 000$,Штета е што ова се случува непосредно пред најважниот натпревар за ПАРТИЗАН,но да се надеваме дека ќе се средат работите.Потребен ни е МОРЕИРА!!

Утре почнува новото првенство.Од 19 и 30 играме со Инџија на ЈНА.

Хулио Круз од Лацио и Фонлантен од Ред Бул Салзбург се потенцијалните засилувања во шпицот на нападот.:smir:

Хулио Круз од Лацио и Фонлантен од Ред Бул Салзбург се потенцијалните засилувања во шпицот на нападот.:smir:

Се спомнува и Креспо (ама мислам дека нема да има никаков трансвер на некое звучно име)

Indjija ako se novaci imaat dosta soliden tim i ne teba da se potcenuvaat predvreme...ocekuvam negde 2-0 i pun jug
inace sezonava mislam ke bide edna od najteskite od izminative 3...ako sto iame po kvaliteten tim od drugite...mislam deka komsivee ke napravat SVE kako znaat i umeat da ja vratat titulata zosto ako ja zememe nie 4 titulia po red ke im se glea vise krajot!! taka da ke bide dosta zaebancii so niv ...i kako sto cuv za Mrdja deka ciganive mu se zakanuvale i mu vrsele golem pritisok da ne dojde kaj nas... taka da od pocetok pocnaa so nivnata igra..ke bide mal problem i mecevite vo Evropa ali treba na pocetok da se odigra hrabro i so srce ...pa neka mestat kolku sakaat ali na kraj ke bide Partizan 30 0 0 zvezda 28 0 2 ;)

Денес сакам само победа,резултат не ми е битен,сепак прва утакмица е у лига и треба да се почне со 3 бода :)

Победа против Инџија на отварањето на новата сезона... стрелци Клео и Рача Петровиќ, а примивме гол во последните моменти... додека Смедерево уште на почетокот направи кикс :pos:

Клео е во одлична форма. Мислам дека голманот на Андерлехт ќе го сонува :)))

Нека е честито победа, но сега треба да заборавиме на тоа и да мислиме на натпреварот со Андрлехт :)

П.С Оваа сезона најголем конкурент за титулата како што гледам ке ни биде Рад :smir:

Бабовиќ е уште едно засилување за Партизан,петиот играч кој е повратник во нашиот тим заедно со Илиќ,Илиев,Смиљаниќ и Радиша Илиќ. Има само 24 години,а веќе е повратник.Ќе видиме што ќе покаже на теренот и дали ќе има уште некое засилување/

--- надополнето ---

Kleo: "Uz navijače spremni za velike stvari"

Дечкото е мотивиран 10000%,само така треба и кога се сака се се може :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom