Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
sho zborvas be alo????:nesvest:

ova bese najlosiot mozen protivnik!!! ccc tapa film :nerv::nerv:

IDEMO DALJE!!! NEMA PREDAJE!!!

А добро тој шо пиша? Дека играчите на Партизан најмалку од сите го сакаат Андерлехт.. си се збунил нешто.

Туку ај, ќе ги помините Белгијциве :)

А добро тој шо пиша? Дека играчите на Партизан најмалку од сите го сакаат Андерлехт.. си се збунил нешто.

Туку ај, ќе ги помините Белгијциве :)

F I K O-Fan:Ждрепката почнува за 20 минути и искрено би сакал да се паднеме со Андерлехт или Базел,зашто знам дека на такви натпревари ќе дадат се од себе(иако ова е последно коло за у ЛШ би требало да бидат многу мотивирани без разлика со кого и да се паднат)

sto nee jasno tuka??

Најмалку посакуваниот противник се падна но нема што да се прави тука, со машка игра може да се помине во групи за ЛШ!

Ништо страшно дури мислам и дека подобро што се паднавме со квалитетен ривал,секогаш играме подобро со појаки екипи .
Дома да не примиме гол би било идеално,макар и 0-0 да биде.

Bas poveke mi e kejf so se padnavme so Anderlecht otkolku da ni se padnese Makabi, neznam zasto... prvata da ja dobieme 1/2-0 i posle vo revansot da se izgine na teren i da se ide vo LS

Grobari S'tobom sve do pobede aleeee :vozbud:

F I K O-Fan:Ждрепката почнува за 20 минути и искрено би сакал да се паднеме со Андерлехт или Базел,зашто знам дека на такви натпревари ќе дадат се од себе(иако ова е последно коло за у ЛШ би требало да бидат многу мотивирани без разлика со кого и да се паднат)

sto nee jasno tuka??

Друже,тебе изгледа нешто не ти е јасно :) Погледни ги ставовите на поголем дел од форумџиите и тогаш сигурно ќе ти биде јасен и мојот став:)поззз

Pa i so koj da padnes ja imas istata motivacija ipak e 4 kolo nema zaebancii tuka vise...samo se nakurciv zoto bas Anderleht??
nikoj ne posakuvase takov protivnik...i nz sto tolku te radva toa tebe?? ostanatite ekipi bea mn poslabi vo sporedba so niv...ali sto e tuka e mora doma da se izigra hrabro i da se dobie...ako ne togas nema sto da barame ponatamu!

Ilievu se ne sviđa žreb

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ilievu-se-ne-svidja-zreb-26326.html

Pa i so koj da padnes ja imas istata motivacija ipak e 4 kolo nema zaebancii tuka vise...samo se nakurciv zoto bas Anderleht??
nikoj ne posakuvase takov protivnik...i nz sto tolku te radva toa tebe?? ostanatite ekipi bea mn poslabi vo sporedba so niv...ali sto e tuka e mora doma da se izigra hrabro i da se dobie...ako ne togas nema sto da barame ponatamu!

Ilievu se ne sviđa žreb

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ilievu-se-ne-svidja-zreb-26326.html

Далеку од тоа дека ме радува мене тоа што ни се паднал Андерлехт ама пишав дека секогаш екипата има повеќе мотивација против посилни екипи(не само Партизан,земи за пример која сакаш екипа) и Њукасл беше многу силен и никој не го посакуваше па го поминавме.Ако ги пратиш натпреварите убаво и ако си го гледал и тој со Њукасл ќе видиш некои коинциденции кои мене,а мислам дека и на другите уште повеќе ни дава надеж дека ќе играме во ЛШ.Тука се Илиев и Илиќ (играчи кои играа во ЛШ) претходниот натпревар го гледаше Лотар МАТЕУС (тренер кој не доведе во ЛШ) и последното што пак ни се падна најсилниот од ждрепката како и тогаш.Затоа не сум толку разоцаран од ждрепката и мислам дека имаме многу големи шанси да поминеме(понесреќен ќе бев да се падневме со Спарта Прага).Сепак било како било одиме на победа,поминување на последната пречка,промовирање на ПАРТИЗАН во Европа и се разбира полнење на клупската каса.
ГРОБАР ДО ГРОБА!!!

--- надополнето ---

Najava utakmice: Partizan - Anderlecht

Денеска му е роденден на Клео.Мајсторе нека ти е среќен, да постигнеш уште многу голови и да дигаш уште многу титули со ПАРТИЗАН :)

Среќен роденден КЛЕО!
Годинава не еден него 2 гола да им дадеш на циганите и да играш во ЛШ :)

Клео човече Среќен Роденден и партал да направиш годинава....сеа на Андерлехт три да им даеш на ЈНА :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom