Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега со кого ќе игра Партизан?

Душата ја даваат на секоја утакмица.
:salut:Ќе се знае покасно или утре.Све зависи од тоа колкава квота ќе ни дадат!!
Иначе за играва денеска:nesvest:
Лола:raz:Ај ќе му простиме оти прва утакмица му е
Томиќ:icon_eek:Незнам зашто ама кога го гледам како без душа да е,едвај оди
Клео-Браво за него за головите,ама имам впечаток како све да ги даде случајно
Илиќ и Крстајиќ свака им частДушата ја даваат на секоја утакмица.
Ај за другите да не зборам ама очигледно е дека Мо фали:salut:

Денеска одигравме фудбал како на нас што ни одговара.Постигнавме гол со кој си го обезбедовме пласманот понатаму(ако тој не беше обезбеден уште во Белград) и потоа ја забавивме играта.Сега да заборавиме на предходните натпревари и да го чекаме ждребот во петок.Можни противници ни се Базел, Андрлехт, Хапоел. Копенхаген и Спарта Прага.Јас би сакал да ни се падни или Копенхаген или Спарта Прага![]()
Зашто се гомнари тешки и мучкароши,се гледаат да се провлечат со нефудбалски дела,не се лоши со играчки кадар ама јас мислам дека кој и да ни се падне имаме шанси,единствено би сакал реваншот да го играме дома ама и да не биде така ништо страшно,и со Њукасл игравме на гостиА зашто да не и Хапоел???:raz:

))))))))Ждрепката почнува за 20 минути и искрено би сакал да се паднеме со Андерлехт или Базел,зашто знам дека на такви натпревари ќе дадат се од себе(иако ова е последно коло за у ЛШ би требало да бидат многу мотивирани без разлика со кого и да се паднат)
--- надополнето ---
Играчи Партизана најмање од свих могућих противнике желе Андерлехт.
Се типува дека нареден противник на Партизан ќе е Копенхаген. Ќе видиме сега
--- надополнето ---
Еве го Партизан со Андерлехт))))))))