Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
И сега со кого ќе игра Партизан?

Ќе се знае покасно или утре.Све зависи од тоа колкава квота ќе ни дадат!!
Иначе за играва денеска:nesvest:
Лола:raz:Ај ќе му простиме оти прва утакмица му е
Томиќ:icon_eek:Незнам зашто ама кога го гледам како без душа да е,едвај оди
Клео-Браво за него за головите,ама имам впечаток како све да ги даде случајно:toe:
Илиќ и Крстајиќ свака им част:cuc:Душата ја даваат на секоја утакмица.
Ај за другите да не зборам ама очигледно е дека Мо фали:toe::salut:

Ќе се знае покасно или утре.Све зависи од тоа колкава квота ќе ни дадат!!
Иначе за играва денеска:nesvest:
Лола:raz:Ај ќе му простиме оти прва утакмица му е
Томиќ:icon_eek:Незнам зашто ама кога го гледам како без душа да е,едвај оди
Клео-Браво за него за головите,ама имам впечаток како све да ги даде случајно:toe:
Илиќ и Крстајиќ свака им част:cuc:Душата ја даваат на секоја утакмица.
Ај за другите да не зборам ама очигледно е дека Мо фали:toe::salut:

Денеска одигравме фудбал како на нас што ни одговара.Постигнавме гол со кој си го обезбедовме пласманот понатаму(ако тој не беше обезбеден уште во Белград) и потоа ја забавивме играта.Сега да заборавиме на предходните натпревари и да го чекаме ждребот во петок.Можни противници ни се Базел, Андрлехт, Хапоел. Копенхаген и Спарта Прага.Јас би сакал да ни се падни или Копенхаген или Спарта Прага :)

Денеска одигравме фудбал како на нас што ни одговара.Постигнавме гол со кој си го обезбедовме пласманот понатаму(ако тој не беше обезбеден уште во Белград) и потоа ја забавивме играта.Сега да заборавиме на предходните натпревари и да го чекаме ждребот во петок.Можни противници ни се Базел, Андрлехт, Хапоел. Копенхаген и Спарта Прага.Јас би сакал да ни се падни или Копенхаген или Спарта Прага :)

А зашто да не и Хапоел???:raz:

А зашто да не и Хапоел???:raz:
Зашто се гомнари тешки и мучкароши,се гледаат да се провлечат со нефудбалски дела,не се лоши со играчки кадар ама јас мислам дека кој и да ни се падне имаме шанси,единствено би сакал реваншот да го играме дома ама и да не биде така ништо страшно,и со Њукасл игравме на гости :)
Кога би можел да бирам се двоумам помеѓу Спарта Прага и Копенхаген.
Копенхаген не се нешто којзнае што,ќе бидат фаворити ама имаме големи шанси,а Спарта Прага игра тврд фудбал и тоа би било прав тест за нас и плус денес 2-ца играчи им добија црвени картони од стартерите.

Zvezdine Evropske utakmice su k'o slave,dolaze jednom godisnje.
жива вистина :)

Кој и да се падне наредно нема да е наивен противник, ама нема пак и да биде непремостлив!
Партизан со играта и пожртвуваноста може да им парира на сите, а ако веќе мора да се бира, ги посакувам сите освен Андерлехт, многу се силни, а и Базел до некаде, другите може да се пројдат!

ne bev tuka pa ne sum vo tek....pa me interesira sto napravija so stadionot?? ke se igra na JNA ili....?
inace za vcera igra kolku sto ni bese potrebna za prolaz,site gleda da ne se povredat seriozno pa zatoa i igrata bese takva,falese i MO i toa e toa...iame bas dobri sansi za da se nadevame za LS ako ne EL sekogas e tuka inace za Kleo kako vikaa komsiite: RUPA OD IGRACA,NE VREDI NISTA muhahahahah a Cleo se KLeo :)

Утре ждрепката е во 12 часот.

П.С Немој звездо сузе лити, причаче вам ГРОБАРИ како је у Европи :vozbud:

Ждрепката почнува за 20 минути и искрено би сакал да се паднеме со Андерлехт или Базел,зашто знам дека на такви натпревари ќе дадат се од себе(иако ова е последно коло за у ЛШ би требало да бидат многу мотивирани без разлика со кого и да се паднат)

--- надополнето ---

Играчи Партизана најмање од свих могућих противнике желе Андерлехт.

Се типува дека нареден противник на Партизан ќе е Копенхаген. Ќе видиме сега :)

--- надополнето ---

Еве го Партизан со Андерлехт:)))))))))

Партизан - Андерлехт :toe: мислам дека го добија најтешкиот противник! Ама и Њукасл беше на времето најтешкиот противник :vozbud: Лош ждерб за Динамо Киев!:toe:

Се паднавме со Андерлехт...Првата ја играме дома.Досега имавме среќа но овој пат...НЕ !

Ждрепката почнува за 20 минути и искрено би сакал да се паднеме со Андерлехт или Базел,зашто знам дека на такви натпревари ќе дадат се од себе(иако ова е последно коло за у ЛШ би требало да бидат многу мотивирани без разлика со кого и да се паднат)

--- надополнето ---

Играчи Партизана најмање од свих могућих противнике желе Андерлехт.

Се типува дека нареден противник на Партизан ќе е Копенхаген. Ќе видиме сега :)

--- надополнето ---

Еве го Партизан со Андерлехт:)))))))))

sho zborvas be alo????:nesvest:

ova bese najlosiot mozen protivnik!!! ccc tapa film :nerv::nerv:

IDEMO DALJE!!! NEMA PREDAJE!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom