Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да ми кажеш што вика на клипот Чеги, пошто не се слуша убаво... а, на крај разбрав само "Свих навијача у Југославији" :uvo:

``Има неких подгрупа, мањих, али сви функционишемо као једно тело``...
после новинарот прашува:``Дали постоји неки датум када сте настали?``
Чеги:``Па нема, датума нема и објективно мислим да ми немамо датум када је све то настало...то је било давно...претеча смо свих навијача у Југославији, то сви знају`` ...

А Торцида бе Чеги?

Гробари се пред Делије основани тоа секој го знае,нема потреба од попување:)
[

Да,да ... само чоекот што има напраено највише за таа трибина не знае :)

Утре нека се стегнат фудбалериве,мора да победат,како знаат и умеат мора да победат,се надевам дека ќе тепаме у нареден период и ќе ги бркаме циганчињата,пошто не е многу разликата,еден кикс и имаме дерби дома,ама работата е ние да не направиме некој кикс,се надевам дека утре нема...

Partizan: 27 Božović, 24 Knežević, 11 Lomić, 13 Jovanović, 20 Krstajić, 5 Fejsa Ljubomir, 23 Davidov, 7 Tomić, 19 Ilić, 10 Moreira, 9 Kleo.

се е супер само можеше дијара да игра стартер,малце понапаѓачка формација...
среќно црно-бели!!!

0-1 неца томиќ:vozbud:

Добар шут на Томиќ од 27-8 метри по земја :)

Сигурно не!

Ооооо Ерготела(така нешто беше)...........
Од тоа што сум слушал од другари мислам грчки беше или имаат нешто на српски со ист ритам.
Плус и неразбирливо беше.Затоа прашувам дали беше грчки.

Ооооо Ерготела(така нешто беше)...........
Од тоа што сум слушал од другари мислам грчки беше или имаат нешто на српски со ист ритам.
Плус и неразбирливо беше.Затоа прашувам дали беше грчки.
Ооо Паокара,ЕХОтрела....
тоа е истиот ритам на Ооо Партизане волимо те ,срцем свим!!!
Иначе не беше на грчки,цело време на српски пеат:)

Ооо Паокара,ЕХОтрела....
тоа е истиот ритам на Ооо Партизане волимо те ,срцем свим!!!
Иначе не беше на грчки,цело време на српски пеат:)

Ооооо Партизане сигурно не беше.Ја знам таа песна плус ќе се слушнеше.
Таа Оооо Паокара што ја викаш е таа беше.Барем така мислам.Али добро мање битно.

Тешко гостување беше ова и сум среќен поради издвојуваната победа кај Куљани :wink: Дај Боже да продолжиме во овој стил, да победуваме и во наредните кола да очекуваме кикс на комшиките... ме радува и тоа што трето коло по ред во овој пролетен дел не примаме гол... Напред ПАРТИЗАН :)

Тешко гостување беше ова и сум среќен поради издвојуваната победа кај Куљани :wink: Дај Боже да продолжиме во овој стил, да победуваме и во наредните кола да очекуваме кикс на комшиките... ме радува и тоа што трето коло по ред во овој пролетен дел не примаме гол... Напред ПАРТИЗАН :)

Сјебали смо Џомбу :tv:

file.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom