Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Викторија се игра пред голот на Јавор ама џабе,многу шанси има Дијара ама се изнапромаши...
тешка работа!!!

пак шанса и ништо ,у пм

аман бе со Јавор ли да се киксне :tapp:
јавор се добра екипа ама мораше да се победи!!!!
сеа уште и корнер за нив,ти ебам горан стевановиќ,мореира и илиќ МОРА заедно да играат да ти ебам тиквата скапана

4 минути продолжение....:jaj:

дијара за кур не го бива денес,година дена гол нема дадено,ебате човекот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ништо!!!!! Го изедовме,ебати неписмен тренер го пушта Мо во второ полувреме.Тоа е можеби ке му дојде памет наредниот натпревар.

Крај,имаше шанса на крај ама тоа е тоа,а Диара дрво невидено.

Ништо не правиме сезонава само поради УПРАВАТА,ебана која сака само да пере пари,наместо да земе асален тренер и да си газиме со ваков тим,ние не можеме 5 стопроценти шанси да направиме со лесни екипи од српско првенство,тоа е,лошо е што сега 5 бода заостануваме,а добро е што ќе се освестиме,до кај сме,ебате Стевановиќ....

E, daj pisete koga ce dadete gol, cekam do utre.
:pos:
радувајте се ако:wink:
има време долга е сезоната,имате ГОЛЕМА предност ,ама не се знае!!!
Иначе многу јака ти е финтава 3 пати паднав од столче што ме насмеа браво звер си

и да додадам идно коло играме со хајдук кула,таму и ако не ни иде џомба ќе ни ја пушти зашто го купивме давивов:jaj:
Ебате стевановиќ

Оф леле, барем дома треба да се победат сите екипи, посебно овие нискоразредните кои не се во рангот на Партизан... али што е тука е, и Звезда нема да победува се до крајот, а и + тоа да не заборавиме дека доаѓаат и на ЈНА, така да овие -5 брзо може да се стигнат :smir:

се си у право брат само ние имаме и едно многу тешко гостување со Војводина,нормално дека и таму ќе бидеме фаворити,сепак секогаш е тешка утакмица таму во Нови Сад...

Грди се јавор последни 5 утакмици 3 нерешени и 2 победи со 1-0.:toe:
Идемо даље.

http://www.sportske.net/vest/domaci...previsok-partizanu-bod-zvezda-na-5-16543.html :jaj:

http://www.sportske.net/vest/domaci...o-tezak-teren-pa-smo-dali-tri-gola-16528.html :toe:

http://www.mondo.rs/s162788/Stevanovic-_Nisam_nezadovoljan_nema_predaje.html :pipi:

Ајде да не провоцирам во нивни посран фан клуб, и да не јадам бан, тука ќе им го честитам празникот на комшиите... Честитките важат и за 9-ти Март, Денот на Педерите... И овие два дена да им бидат незаборавни, да си поминат најлудо заедно со оној на 8-ми Април, Денот на Ромите... али тоа отом-потом :icon_lol:

2evs2gy.jpg

:tv:

Среќен осми март цигани!!!

На жалост то је скроз тачно. Ћерка нашег тренера Горана, Јована Стевановић игра за мусави одбојкашки клуб. Један члан нашег форума ми је јавио да је синоћ било славље у кући Стевановића, због освојеног купа. Када се на све то надовеже да је Горан Стевановић, као клинац, навијао за цигане, па је, наводно, преваспитан, онда није ни чудо што је своје дете васпитао и упутио за кога да навија и што се у њиховом дому славе успеси наше комшинице. Ово је срамота за Партизан.

Стевановићу мрш из Партизана!!!

Едит: Заборавих да кажем, члан који ми је јавио за то славље увек има поуздане информације.
Извадок од еден член од форумот на Гробари
Оставка одма,копиле смрдено!!!

ее златен Јокан.човекот засекогаш у срце ќе ми остане,најжал ми беше кога му пееа Јокане одлази со Жилина дома,а втората ги згазивме таму,многу лоша моментална политика се води во Партизан,управата кур не ги боли за резултати,искрените и навивачите со малку мозок беа против тоа Јокановиќ да си оди,ама кога воџите и повлијателните навивачи беа против него....
Да останеше Јокан 100% немаше сега да бидеме на -5 од циганите,прашање е дали и ќе бевме минус!

Среќен осми март цигани!!!

На жалост то је скроз тачно. Ћерка нашег тренера Горана, Јована Стевановић игра за мусави одбојкашки клуб. Један члан нашег форума ми је јавио да је синоћ било славље у кући Стевановића, због освојеног купа. Када се на све то надовеже да је Горан Стевановић, као клинац, навијао за цигане, па је, наводно, преваспитан, онда није ни чудо што је своје дете васпитао и упутио за кога да навија и што се у њиховом дому славе успеси наше комшинице. Ово је срамота за Партизан.

Стевановићу мрш из Партизана!!!

Едит: Заборавих да кажем, члан који ми је јавио за то славље увек има поуздане информације.
Извадок од еден член од форумот на Гробари
Оставка одма,копиле смрдено!!!

ее златен Јокан.човекот засекогаш у срце ќе ми остане,најжал ми беше кога му пееа Јокане одлази со Жилина дома,а втората ги згазивме таму,многу лоша моментална политика се води во Партизан,управата кур не ги боли за резултати,искрените и навивачите со малку мозок беа против тоа Јокановиќ да си оди,ама кога воџите и повлијателните навивачи беа против него....
Да останеше Јокан 100% немаше сега да бидеме на -5 од циганите,прашање е дали и ќе бевме минус!

Стевановићу мрш из Партизана пичка ти материна !!:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom