Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
leelelelelleleleleleeeeee kako ce go jadete utre lelelelellelelelelelelelellelelelelele!!!!!!!!!!! i na tribine i na teren !!!!!!lelelelelelellelelelelele:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Со ГОСПОД напред до победа!!!!

Не ми се верува,можно е да не бидам дома за време на утакмицава,ќе пукнам од мака,морам на тренинг...........

Не дека сум некој жесток фан на Партизан, ( за мене постои само еден клуб, Барселона) али од секојпат сум ги поштувал повеќе од жлезда. Ајде утре очекувам добра партија, да остават срце на терен, а резултатот сам ќе си дојде. Иначе ја најдов оваа ФОКС телевизија па ќе можам да гледам.:)

Дечки , некој добар линк ако најдете стајте утре , само да не биде од радио , Вечито Дерби мора да се глеа :) .
Иначе утре ми е роденден и ако победиме ќе ми биде најбоље поклон мајке ми!!! :)

Ако има на ТВ(ваљда ќе има ебаго) ќе глеам на едната половина од екранот Јунајтед,на дугата ќе биде Партизан..мада повеќе ќе си глеам на таа со Јунајтед..Сепак се надевам дека после натпреварот Партизан ќе биде единствениот непоразен тим во Србија сезонава :smir:

Јас на тренинг сум од 5 ипол,значи ќе можам само прво полувреме да гледам,тежок баксуз сум,ама не е битно,очекувам да изиграме пред се паметно,како со Јокановиќ претходните утакмици со звезда и резултатот ќе си дојде!!!!!
Да карамо цигане лудаке :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom