Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Сварно е за лике :)
Не знам луѓе за вас,јас цела недела имам трема,вака не ми е и кога имам сопствени утакмици,многу сум напнат,се надеван ќе се заврши се со хепи енд!!!
НЕ ми е гајле колку ќе победиме,само да биде победа,исто ми е дали 0-1 или 0-5 ама баш исто.
Мислам дека треба Гробари да почнат со навивање со песната Партизан је шампион,колку да се знае кој е кој,зашто гледам ромите многу залутале:)

Сварно е за лике :)
Не знам луѓе за вас,јас цела недела имам трема,вака не ми е и кога имам сопствени утакмици,многу сум напнат,се надеван ќе се заврши се со хепи енд!!!
НЕ ми е гајле колку ќе победиме,само да биде победа,исто ми е дали 0-1 или 0-5 ама баш исто.
Мислам дека треба Гробари да почнат со навивање со песната Партизан је шампион,колку да се знае кој е кој,зашто гледам ромите многу залутале:)

незнам за тебе...али јас како навивач на партизан ја гледам победата на трибините...на погласно навивање..навивање 90 мин..подобра кореографија..па нека биде и запалена маракана...
за резултатот нека му мислат фудбалерита управата и тн ...

За на трибина не се секирај--- Гробари мајстори заната свог :)

незнам за тебе...али јас како навивач на партизан ја гледам победата на трибините...на погласно навивање..навивање 90 мин..подобра кореографија..па нека биде и запалена маракана...
за резултатот нека му мислат фудбалерита управата и тн ...

Исто и јас,за мене поголема победа би била на трибините,да им се докаже на циганите кој е кој во Србија :)

Југ ке биде преполн,но и Север ке биде доста фул...па па па мелем за очи е тоа дерби како фудбалско така и навивачки,мада јас сум повеке по навивачкото :)

Очекувам победа денеска и на терен и на трибини :vozbud:

Па како што знам не го даваат дербито на телевизија за да има поголема гледаност на стадион...:toe:

Јебига ке трпиме сеа ние,а Србите ке си гледаат на стадион :pos2:

И како што ми кажаа вчера,паднати се неколку цигански застави во текот на неделава ;)
па ке видиме што ке биде денеска...

Стари ти се вестите ; ) ...

Падната беше заставата Аца Радовиќ али таа е вратена пошо само ретард може да краде транспарент на човек кој е убиен на трибина ...
За други ја не знам, ќе видиме после ...

Од друга страна , падната е Гробари Лазаревац и уште некоја па ќе видиме како тоа ќе се искомбинира на трибина :wink:

И за тоа дека дербито не го даваат на тв за да има поголема гледаност не ти држи баш...Прво, дербито го даваат на ФОКС у Србија која сите ја фаќаат , а РТС заеба работа затоа што не ги купи правата на време ... На Звезда и е скурчено у последен момент да се ценка за тоа колку пари ќе даде некоја телевизија за да пренесува ( како што беше случај во последните неколку години) , па затоа и ги продаде малце *порано* ...

Сеа јебига, ние ќе патиме на еден начин ...

Стари ти се вестите ; ) ...

Падната беше заставата Аца Радовиќ али таа е вратена пошо само ретард може да краде транспарент на човек кој е убиен на трибина ...
За други ја не знам, ќе видиме после ...

Од друга страна , падната е Гробари Лазаревац и уште некоја па ќе видиме како тоа ќе се искомбинира на трибина :wink:

И за тоа дека дербито не го даваат на тв за да има поголема гледаност не ти држи баш...Прво, дербито го даваат на ФОКС у Србија која сите ја фаќаат , а РТС заеба работа затоа што не ги купи правата на време ... На Звезда и е скурчено у последен момент да се ценка за тоа колку пари ќе даде некоја телевизија за да пренесува ( како што беше случај во последните неколку години) , па затоа и ги продаде малце *порано* ...

Сеа јебига, ние ќе патиме на еден начин ...

Не ме напињај за преносот пишав како што ми кажаа,што добивам ако ве излажам ???:)

За заставите од кај знаеш дека ми се стари вестите ??
-Со Шавија се слушаш секој ден или...???
На кошарка извадија падната застава од Олимпијакос :wink:

Не ме напињај за преносот пишав како што ми кажаа,што добивам ако ве излажам ???:)

За заставите од кај знаеш дека ми се стари вестите ??
-Со Шавија се слушаш секој ден или...???
На кошарка извадија падната застава од Олимпијакос :wink:

Па ти не лажеш, али не е ни така како што викаш ... Пренос има у Србија, нема за другите држави ... А можеш и тука да се претплатиш ако сакаш па да си гледаш поштено ...

Па тие вести беа од пред две недели минимум ... Со Шавија не се знам лично .

Тоа на кошарка не беше застава, а уште помалце па нешто што се појавило на утакмица на трибината на Гејт 7 ... Тоа е знаменце за украс, не може тоа застава у никој случај да се нарече пошо у Солун на секој чекор имаш да купиш такви од ПАОК, ОЛИ , ПАО , АЕК итн . па не глеам некоја друга група да се бламира со тоа :wink:

Па ти не лажеш, али не е ни така како што викаш ... Пренос има у Србија, нема за другите држави ... А можеш и тука да се претплатиш ако сакаш па да си гледаш поштено ...

Па тие вести беа од пред две недели минимум ... Со Шавија не се знам лично .

Тоа на кошарка не беше застава, а уште помалце па нешто што се појавило на утакмица на трибината на Гејт 7 ... Тоа е знаменце за украс, не може тоа застава у никој случај да се нарече пошо у Солун на секој чекор имаш да купиш такви од ПАОК, ОЛИ , ПАО , АЕК итн . па не глеам некоја друга група да се бламира со тоа :wink:

Извинете што не сакав да ве излажам бе :)

Јас го видов на слика тоа и не ми изгледаше на знаменце за украс мене,помал транс беше тоа...ама извини ти си тука ултрас професорот :smir:

C.zvezda:
22 Stamenković, 2 Savio, 6 Ignjatijeviić, 9 Lekić, 15 Vilotić, 18 Đorđević, 21 Jevtić, 23 Perović, 24 Ninkov, 26 Isah, 32 Bogdanović.

Klupa: 33 Pavlović, 3 Vasiljević, 8 Lazović, 20 kadu, 25 Blažić, 28 savić, 30 Nikolić.

Partizan:
27 Božović, 24 Knežević, 11 lomić, 4 Đorđević, 20 Krstajić, 5 Fejsa, 8 Petrović, 22 Ljajić, 10 Moreira, 9 Cleo, 26 Diarra.

Klupa: 1 Božović Darko, 2 Stevanović, 13 Jovanović Marko, 7 Tomić, 17 Bogunović, 19 ilić, 25 Washington.

Еве ги составите...
Ова е нашата стандардна тактика,за циганите појма немам,а и не е битно....

Луѓееееееееееееее линкови бре ајде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom