vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)Decki, ke ja ima li sea utakmicava na RTS Sat , poso na programata ne ja pisuva?? Mislam deka e sramota da ne ja davaat , mada do sea sum primetil za bilo koja druga utakmica ne ja pisuva na programa pa na kraj ja davale. Daj Boze da ja davaat. ( Pisuem na grdava latinica poso neam ovde kirilica)
Decki, ke ja ima li sea utakmicava na RTS Sat , poso na programata ne ja pisuva?? Mislam deka e sramota da ne ja davaat , mada do sea sum primetil za bilo koja druga utakmica ne ja pisuva na programa pa na kraj ja davale. Daj Boze da ja davaat. ( Pisuem na grdava latinica poso neam ovde kirilica)

Брат пишувај почестонема да ја даваат на ртс..ќе ја даваат на фокс,а мислам дека ние ја немам во мкд...па немам појма кај ќе ја гледам...
поздрав ГРОБАР КУМАНОВО :smir:

У пичку матер да одат овие од РТС,таман се договорив со братучед ми да дојде кај мене за викенд да ја гледаме,ама изгледа ќе мора да бараме по стримови....
Само работата е што ми е поминат лимитот на интернетот,ебате работата!!!!
Иначе Лазетиќ изгледа се повредил,т.е,наводно се повредил,одма штом се спомна допинг контролата се повреди,штета
Брат пишувај почесто![]()
Мислев на темава да бидеш поактивен,ако сакаш нормалноШто да ви пишувам брат..прашај ќе ви одговарам ... тука сум за разговор

После победата со гејските цигани денес, ќе биди јако многу в сабота!!Како е расположението пред дербито со циганите?
Ја мислам дека ќе ги утепаме:back: