Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Видете го Вашингтон:zver:
2rzchfa.jpg

Еве вчера жлезда против какви тепаше 3-1 :pos2:
30usb44.jpg

изгледа ова мода некоја е со саат на рака да играат

SO ZNAES BRAT MOZE I VLOSKA DA NOSEL OVOJ POKRAJ SAATOT JAOOO CIGANSTINA TOA E BRATCE NEIZLECIVA BOLEST!!!!!

Andrejs Pereplotkins е на проба у Партизан моментално у Анталија,репрезентативец на Летонија.
Од Сконто Рига е играл до полусезонава на позајмица у Дерби Каунти.
Го знае некој играчов?

2:4 против салзбург пријателска :tv:

гол даде и вашингтон :)

Еве ги головите
Иначе добро играле нашиве,Мореира леле видете само какви 2 асистенции направи,поготово околу 2:20:nesvest:
Прва контролна добро помина,во вторник со Клуж

Утре со Клуж,може да биде занимлив тренинг меч.

Vasington e zver . A be ne trebase da go sitneme ama toa e:toe: nemozes takov jak igrac da zadrzis kaj nas u ligava . Samo napred majstor dokazi deka si najdobar (samo ne protiv zvezda ) :baeh:

Другар ако немаш што да напишеш,не мораш воопшто,до дерби има уште 20 и кусур дена и имаме уште 3-4 утакмици,какво штедење,во второ полувреме Партизан цело време напаѓаше ама слаба реализација,дадоа гол од офсајд Клуж,ама нема везе сепак припремни утакмици се ова,подобро сите сега да ги изгубиме,а да тепаме на дерби.
Иначе ја гледав утакмицата некако не ми се свиѓа тој Бране Илиќ ич:toe:,Жука има некоја полесна повреда не играше денес,тој Летонецот добри топки имаше ама на крај шутна една од 10 метри у вис а чист шут имаше,се на се има уште многу да се работи.

Партизан-Белчатов 1-0 поозбилна утакмица,победа првенец на Вујовиќ гол од 35 метри,Мореира се повредил нешто не знам што поточно.

Ke ide li nekoj na PARTIZAN-zvezda na 21vi od Makedonija da go prosledi derbito na koe so Partizan ke bide pobednikot????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom