В
Вори
Гостин
Сега посветски звучи:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

:pos2:Еј Вуки не ми ласкај толкуПушти го бе болесник гледаш дека е!Ненормален
срамежлив сум:icon_redfПо можност со бугарски пасошПравите гробари се во Србија,а кој се прави гробар од Македонија е србоман и треба под итно да ја напушти државата

Правите гробари се во Србија,а кој се прави гробар од Македонија е србоман и треба под итно да ја напушти државата
Дуро Гробарот од КавадарциPa ne e toa rabota, normalno koj za koga saka naviva, toa si e negovo pravo, demokratija.
Za sve se navija, Partizan se voli.
Samo pravite Grobari ja razbiraat ovaa poraka.

може некој од вас бил некогаш да го гледа Партизан а и може навивал со Гробари ама тоа не го праве Гробар со членска карта или книшка како и да е
(ајде некои од Кавадарци да викаат позз Лозари,ајде Лозари иако не се членови на групата ама сепак тоа е занимањето на 70% од населението во Кавадарци и може да се викат Лозари барем тие што се занимаваат со лозарството...а вие не верувам да сте гробари по занимање мислам у права смисла на зборот:pos2
.....може ќе ми кажете како сакате ќе викате ова она ама дали јас треба на секој пост да викам ајде Фоса дел Леони....или другите навивачки групи на Милан