Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Натпреварот ќе биде интересен во секој случај.Започнува во 19:45 по македонско време и се очекува на натпреварот да бидат присутни околу 1500 Гробари кои несомнено ќе дадат одлична подршка и ќе му помогнат на Партизан да изигра онака како сите што посакуваме.:)

Mislam deka nema potreba da ja komentirame sostojbata na Crvena Zvezda. Ednostavno nas ciganite ne ne interesiraat.
Nas samo ne interesira odlicnata igra na Partizan i pobeda protiv Temisvar.
Samo Partizan.
Grobari odat organizirano vo Temisvar.
Ke bide interesno, samo Partizan da prodolzi so odlicnata igra.
Iako, kako se zboruva deka Politehnika od Temisvar ne e za potcenuvanje, se nadevam na pobeda od eden ili dva nula za Partizan, ako i samo ako , Partizan ja igra svojata igra, vo drug slucaj, ke bide neizvesno i vo Beograd.
Nie treba uste tamu da si obezbedime plasman vo grupata i samo da gi cekame jakite ekipi vo Beograd.
I tuka nastapuvaat i Grobari od Makedonija, odime organizirano i go bodrime svojot tim.
Pozdrav od GROBARI Kumanovo
pozdrav od crno beli grad Prilep partizan pobeduva sekako vo cetvrtok

Ај еве и јас да не бидам покусо поздрав од Гробари Кавадарци победуваме во четврток во Романија генерал Жука ќе реше осеќам:baeh::baeh:

Поздрав и до вас дечки од црно-бело Куманово.
И јас чувствувам дека Жука ќе ја реши работата.:helou:

Поздрав и од Скопје:vozbud:
У четврток тепаме 0-1 стрелец Заем мој тип

Se soglasuvam za Zaim i Zuka, borbeni igraci, sepak Zaim treba uste da se dokazuva, inaku se znae koj e profesorot - Moreira.

Kumanovo e crno belo :)

Натпреварот ќе го има на романската Телеспорт во живо[/quote

Хуху!!Супер!!:vozbud::vozbud::vozbud:
А на некоја од овие српските да не знаеш дали ќе даваат.На РТС1/2,ПИНК или пак Б92?Сепак да го направи филмот и коментаторот.:)

Штом веќе почнавте со поздрави ај еден поздрав од Гостивар,ајмо гробарииииииии.

Poleka poleka se sobirame se poveke i poveke, Grobari od site gradovi od Makedonija. Taka i treba da prodolzime.Koj ima neka pise nekoja novost ili nekoja slucka okolu Partizan ili Grobari, moze i nesto privatno, nasi sme si.
Treba da dokazeme deka i vo Makedonija ima dosta Grobari, fanatici na Partizan.

Inaku, ako nekoj ne e vo moznost da ja sledi utakmicata na tv, na rts ( ako ja davaat, bi trebalo da ja davaat direktno ) , ili na tele sport ) ke ima direkten prenos ) , eve link , da ja gleda vo zivo, ne e sigurno , no bi trebalo da ja ima : http://www.gttv.ro/Romanesti/TeleSport.html . :)

Uste nesto interesno, navivacite na Politehnika vo nivniot razvitok, za primer gi imaat zemeno navivacite na Partizan, Grobari. Za niv Grobari bile i se primer kako se bodri svojot klub, i kako se naviva. :)

Zatoa, tie se prijatelski nastroeni i imaat samo pofalni zborovi Za Partizan i za Grobari.Ne bi trebalo da ima bilo kakvi problemi vo Temisvar.Cetvrtok se blizi, Grobari se spremaat za pat vo Temisvar, nie psihicki se pripremame za natprevarot, se e spremno, treba samo igracite da ja ispolnat nasata zelba, pobeda i plasman vo grupite , bi bile site srekni i zadovolni.
Cetvrtok 19:45, site pred malite ekrani :) Samo Partizan :)

Pozdrav Grobari

Problemi nema da ima
Prenos ke ima i na rts 1 i na telesport pozz

Тоа е добро што ќе нема проблеми со преносот и ќе можеме да си го пратиме Партизан без проблеми.Утре очекувам добра и цврста игра.Мислам дека првото полувреме ќе биде без голови и воглавно ќе се испитуваат силите на теренот,но во второто ќе очекувам поотворена игра и се разбира голови за ПАртизан.Мислам дека имаме и ќе одиме на сигурна победа.
Поздрав Гробари!!!!

Politehnika - Partizan 2.40 - 2.70

Mislam deka kladilnicite ja precenija Politehnika, i ja smetaat za favorit.
Kako i da e, ostanuva da vidime dali se vo pravo, mislam deka gresat... Partizan Sampion.

Pozdrav Grobari.

Ne e favorit u bograd ke bide 1.50 za partizan vecer tepame 0-1
idete na partizan.net ima klipce so golovite na moreira interesno e
pozz grobari

Ќе ја даваат на ТелеСпорт,Романската телевизија!Напред гробари,напред Партизан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom