Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Good game, со среќа во UEFA Cup.

слаба игра и 2-1

Партизан добро изигра.Мислам дека во уефа куп ке стигнат далеку.

Партизан беше одличен јас мислам дека и заслужи да иде понатаму:salut:

Браво храбра игра!Ѕверови се овие Партизан!Со деца практично кажано одиграа супер!Секоја чест!!!:helou:

TAKA E TOTALNO SE SOGLASUVAM, STO SE VIKA MLADINCI KO DA IGRAA I POZDRAV ZA DAVOR ALAL DA TI E ZNAES ZA KOI KLUBOVI DA NAVIVAS CHELSEA PARTIZAN USTE OD ITALIJA DA SI ZA JUVE I ZVER HHH :tv: CEKAM LIGA NA SAPIONI ZDREPKA

Браво за момците секоја чест го оставија срцето на теренот но сепак судиите и Уефа како секогаш знаат да го спречат тој краен момент одлучувачки не испокрадија во Белград малку им беше тоа па и во Истанбул ни додадија но ајде останува куп на уефа каде според мене мислам дека ќе стигнеме далеку. :salut:

Аман само не вели дека судиите се криви. :pos2:

Па очигледно беше дека и судиите се криви за испаѓањето на Партизан.Ајде кажи ми искрено дали автоголот што си го дадоа турците беше од офсајд,дали вториот гол на фенер не беше постигнат од офсајд и дали голот на фенер во Белград беше од чиста ситуација.Откако ќе ги видиш убаво ситуациите кажи ми го твоето мислење.

Абе што им објаснуваш,тој не ни го гледал натпреварот и дошол демек знае нешто!Пациенти има што ќе правиш!:baeh:

nie i borac edinstveni pretstavnici bas mi e milo YESSSSSSSSS

Треба Фенер да се засрами,се прави европска екипа а не може со Партизан да победи.Едвај со помош на судии и такви ствари.Иначе завчера на Партизан му поништија 2 гола,ако ја гледаше утакмицата!!!

partizan se padna so politehnika temisvar vo prvoto kolo od kupot na uefa bi trebalo da gi pomineme!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom