Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Vac ZAKON se slikite :pos2::pos2::pos2:......a Divac dojde togas samo da pomogne na Zvezda vo Evropa i igrase na pozajmica 6 meseci(mislam).......ama zatoa se smeta za igrac na PARTIZAN...i zaedno so Djordjevic,Paspalj,Danilovic se LEGENDI NA KK PARTIZAN :salut:
Хахаха, поштеди ме од патетиката и легендите....Никој не ти го чепка тоа, ја само викам дека претседателот на КК Партизан (сеа веќе бивши мислам) играше за Звезда...Споредбата беше дека можете гомна да јадете на иста тема кога Пикси ќе заигра за ПФЦ*...

*никад :wink:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Утре или денес пристигнува и Вујовиќ од Могрен и комплетирање на појачањата!
Манекенот :))

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Отишол некој црнец кај Свети Петар и гледаат каде да го сместат,идат у пекол нема место.Нема место тука за тебе вика СВ.Петар!
Па каде има ?-прашал црнецот
У црвена звезда има :vozbud:

VERNI NAVIVACI

Делије

Се гледа од каде потекнуваат

И за крај легенда со легенда!

МИ СМО ЦИГАНИ НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ!!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
МАРКО МЗТ
poranesniot igrac na zlezda Sasa Djordjevic (koj vo zlezda e proglasen za ne talentiran) na KK PARTIZAN mu donese evropska titula fala vi

Ко да ми збориш нешто што ја не го знам....:uvo:

Али, Сале-национале не бил претседател на Звезда...:baeh:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Сале јас не сум знаел за тоа што го пиша ФЕНИ ама знам дека лично се има тепано со Аркан на млади години кога бил меѓу воџите на Гробари.
Иначе утре се очекува да потпише Црногорецот.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=35&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=1&sec=2
Ај со среќа!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Сале јас не сум знаел за тоа што го пиша ФЕНИ ама знам дека лично се има тепано со Аркан на млади години кога бил меѓу воџите на Гробари.
Иначе утре се очекува да потпише Црногорецот.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=35&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=1&sec=2
Ај со среќа!
Аркан не бил воџа на Гробари него на Делије, и тоа еден многу краток период...

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
decki partizan e partizan nema so da se kaze drugo najbolje sme
gi postuem site so navivaat za partizan i za M.Z.T. a se razbira umrete delije(cigani):drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:
ako saka nekoj neso da si kupi od partizan dresovi bluzoni itn neka ide na www.partizan.com.yu

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ХАХА звер не ти точен линкот.

Партизан од утре е на припреми во Анталија,ќе играат 3 утакмици со Салцбург 24-ти,Клуж 27-ми и Белчатов 01-ви,доста квалитетни припремни утакмици после тоа се враќаат во Белград каде ќе одиграат уште некоја утакмица.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Еве и јас по подолга пауза пак се враќам на форумот.
Партизан покрај овие засилувања што ги спомнавте (Гавранчиќ,Томиќ и Стевиќ)тука е уште едно засилување,а тоа е Александар Косориќ кој знае дека тешко ќе добива шанса во првиот тим поради тоа што на таа позиција каде тој игра (дефанзивец)конкуренцијата е голема,но драго му е бидејќи вели дека многу работи ќе научи од искусните Гавранчиќ и Ѓорѓевиќ.
А и веќе започнаа подготовките за Вечито дерби каде е одредена и цената на влезниците.
Поздрав ГРОБАРИ!!!!!!!!!!!!!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
.
А и веќе започнаа подготовките за Вечито дерби каде е одредена и цената на влезниците.

Колку се картите ако знаеш ???

Не само за југ него за сите трибини...

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Влезниците за вечито дерби ќе бидат 500 динара за јужна и северна,а 1000 динара за исток и запад.Но сепак картите сеуште не се пуштени во продажба.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Видете го Вашингтон:zver:

Еве вчера жлезда против какви тепаше 3-1 :pos2:

изгледа ова мода некоја е со саат на рака да играат

Kajgana Shop